Biz burda bunları konuşurken, asgari ücretlinin çoğusu bu zamdan memnun ve bu lütuf için şükranlarını efendilerine çoktan sundular.
Biz burda bunları konuşurken, asgari ücretlinin çoğusu bu zamdan memnun ve bu lütuf için şükranlarını efendilerine çoktan sundular.
Aramızda asgari ücretli pekyok ellam bize neoluyosa[emoji1]
Önce köyler bir tur boşaldı.tütün, pamuk, pancar üreticisi , işçi oldu.tepe köyler deriz su olmayan köylere bomboş, bu insanlar köyde geçinemediler, bu gözler neler gördü, neleri işitti.ortalık işçi kaynıyor, 1500 de olsa asgari mecbur çalışacaklar, çünkü ineğini, traktörünü sattı gitti, artık gelemezler, adam bolhocam, bu ülkede iş az adam çok o yüzden işçinin bir kıymeti yok.son iki sene benide sallamaya başladı, hayırlısı, .Yok ama olanlara kızıyor insan hocam. Açılık sınırı kaç liraydı [emoji848][emoji54]
Gözlerim yaşardı Emre.
O da rol icabı onu söylemiş. Zira imamlara ve hocalara şu dönemde çok güzel bir maaş (asgari ücretlinin 3 katı) veriliyor. Sanki yaptıkları birşey mi var? Allah aşkına bu adamlar sabahtan akşama kadar ne yapıyorlar? Bilim mi, teknoloji mi ya da ahlak mı? Hiçbiri. Sadece rant savaşları. Imam Hatip olsun, çesitli vakıflar olsun, hergün cinsel istismarlar...Camide hükumetin propogandasını güzel yapıyorlar.Şuan profilimde gezerken imam bi abi var ve şunu yazmış zam hakkında .şükredin maaş iyiymiş .maaşı veren patronlarda sıkıntı imiş. Ağlıcam valla millet kocasından dayak yiyen kadın gibiyiz hala kocam diyorlar [emoji848][emoji848][emoji55]
Bende aynen senin gibi düşünüyorum. Çok şükür halim vaktim yerinde ben bu geliri düşük insanlar için çırpınırken bunların çıkıpta iktidar borazanlığı yapmasıda bana ironik geliyor o yüzden artık acımıyorum altta kalanın canı çıksın misali ne halleri varsa görsünler. Bence 2300 bile fazla en güzeli 1500 tl ye sabitle orda kalsın. Açıklaması kolay dış güçlerle mücadele ediyoruz yedi duvelle mücadele ediyoruz dersiniz kanal istanbula yerli otoya araplar rant lazım siz biraz bununla idare edin dersin bu millet bunu yiyor zaten hatta yiyor üstüne bir tabak daha alıyor. O yüzden zerre üzülmüyorum asgari ücretlilere.Biz burda bunları konuşurken, asgari ücretlinin çoğusu bu zamdan memnun ve bu lütuf için şükranlarını efendilerine çoktan sundular.
Fuat bey işin rast gide vallah öyle bir güldümki sayende.Aramızda asgari ücretli pekyok ellam bize neoluyosa[emoji1]
2002 yılında bunlar başa geldiğinde terör bitmişti etrafımızdaki bütün ülkelerle de aramız iyiydi bunlar ne zaman bu ülkede Kürt sorunu vardır dediler o zamandan sonra terör tekrar hortladı beyefendi kendisi de BOP eş başkanı olduğu için Arap devletleri bir bir karıştı şimdi sıra en büyük lokma İran ve Türkiye kaldı o yüzden bence bu konuyu bir arastir Erbakan in eski videoları var onları bir seyret Banu avar var onu da bir dinle bence hiç birşey göründüğü gibi değil selamlarHa şuda var bu ülkenin büyük bir terör sorunu var bu devletin içteki hayin( mezapotamya eşşekleri) ve içerdeki yerli gevurlarla bir birlikte ekonamide en büyük kayıp burdan veriyoruz burada kayıp olmasa bizim ülkemize gene yeter bu dıştaki gevurun içimizdeki cahillerin desteğini alınca çok büyük sonuçlar ortaya çıkıyor başka bir yerden kismaya gerek yok
Devlet o sınıra güvenliği sağlamak için harcadığını nın haddi hesabı yok bir Yozgat'ta Sivas'ta Kayseri'de Malatya'da niye barına mıyor ?
Aramızda bulunan hainler ! Bu memleketin ekmeğini yiyip suyunu içen ve Türk devletini yıkmaya bölmeye çalışan gün gelir yiyip ictigi yerden mermiyi yer
Sizinde işiniz rast gitsin, ben sohbeti muhabbeti insanı severim, her yörenin bir konuşması var cuk oturuyor.15 sene var, römorkla toptan lahana satıyorum, yozgatlı 60 yaşlarında alıcı ben senş çok sevdim daşşanı gidiğim ver şu lahanayı dedi.bende çok gülmüştüm yapma emice dedim söylenmez böyle.olsun sen benim çocuğum yaşındasın dedi.verdik lahanayı ölenedek unutmam.Fuat bey işin rast gide vallah öyle bir güldümki sayende.
Senin bu sözün üstüne ,bizim o yanda cok kullanırlar.
Ambar sahibinin haberi yok sıcanlar (fareler) bir biririni yiyyo derler.
Bizimkide o hesap bizene elalemin asgari ücretinden ,nörek gaylesi bizemi düştü.
Ben onları biliyorum sen canını sıkma dünyaya bir açıdan bakıldığı zaman hep aynı şeyleri görürsün tıpkı Bob eş başkanı dediğin gibi millet bu laflara inanmıyor insanlar demekki sonuçlarını görüyoruz zaten2002 yılında bunlar başa geldiğinde terör bitmişti etrafımızdaki bütün ülkelerle de aramız iyiydi bunlar ne zaman bu ülkede Kürt sorunu vardır dediler o zamandan sonra terör tekrar hortladı beyefendi kendisi de BOP eş başkanı olduğu için Arap devletleri bir bir karıştı şimdi sıra en büyük lokma İran ve Türkiye kaldı o yüzden bence bu konuyu bir arastir Erbakan in eski videoları var onları bir seyret Banu avar var onu da bir dinle bence hiç birşey göründüğü gibi değil selamlar