Kar yağan bir yerde ise 1 aya toprak yüzüne ancak çıkar. O zamana kadar da hava ısınır zaten.problem olmazHayırlı olsun Abdurrahman abi dün ben de ektim akşam hemen yağmur yağdı ve sabaha karşı kar yağışı ve devam ediyor sizce sıkıntı olurmu
Pulluk sonrası Ekim öncesi 2 kat kultivatorle sürülmüş hali bu... Tarlanin tavı biraz ağır olduğundan otlar köklerinden kum gibi dağılarak çıkmadı... Dar yapraklı ot işi kolay nohut bir çıksin da! Benim korkum ağır tavda nohutun toprak yüzüne çıkışında zorlanma olacağı...
Erken değilmi kardeşim bende alacalıyım biz martta ekeriz anca.Ekli dosyayı görüntüle 35167Ekli dosyayı görüntüle 35169Ekli dosyayı görüntüle 35170Ekli dosyayı görüntüle 35171
Yozgat sorgun nohut ekimine başladık )
Bence değil nisanda yaşıyacagımız kuraklığı hesap edersek tam zamanıErken değilmi kardeşim bende alacalıyım biz martta ekeriz anca.
Kuraklık olacağını sanmıyorum hayırlısı olsun.inş havalar iyi gider.Bence değil nisanda yaşıyacagımız kuraklığı hesap edersek tam zamanı
Kar yağan bir yerde ise 1 aya toprak yüzüne ancak çıkar. O zamana kadar da hava ısınır zaten.problem olmaz
Hayırlı olsun gübre atmadınız herhaldeEkli dosyayı görüntüle 35167Ekli dosyayı görüntüle 35169Ekli dosyayı görüntüle 35170Ekli dosyayı görüntüle 35171
Yozgat sorgun nohut ekimine başladık )
Kuraklık olacağını sanmıyorum hayırlısı olsun.inş havalar iyi gider.
Yok dap veya kompoze atılsa iyi olurdu ama yeni düşüncem minimum maaaliyet yönünde oldugu için gübre kullanmadık dekara 30 lira gübre maaliyeti fazla geldi. Tohum kaplama yaptım map humik asit basf insure çinko sülfat kullandımHayırlı olsun gübre atmadınız herhalde
Tohum ilacını ne kadara aldınız?Yok dap veya kompoze atılsa iyi olurdu ama yeni düşüncem minimum maaaliyet yönünde oldugu için gübre kullanmadık dekara 30 lira gübre maaliyeti fazla geldi. Tohum kaplama yaptım map humik asit basf insure çinko sülfat kullandım
Tohum ilacını ne kadara aldınız?
Antraknoz sıkıntısı oluyor mu sizin oralarda?
Bakteri asisida oluyormuş o nasıl oluyor biliyormusunuzYok dap veya kompoze atılsa iyi olurdu ama yeni düşüncem minimum maaaliyet yönünde oldugu için gübre kullanmadık dekara 30 lira gübre maaliyeti fazla geldi. Tohum kaplama yaptım map humik asit basf insure çinko sülfat kullandım
Bakteri asisida oluyormuş o nasıl oluyor biliyormusunuz