Ok, bildim orayı. Teşekkür ederim.O dediğin yer daha faaliyet yok .aslıhana giderken eski şarap fabrikasının yanında veli molla da kurutucam fiyatı yarın yazarım
Allah kolaylıklar versin.
Ok, bildim orayı. Teşekkür ederim.O dediğin yer daha faaliyet yok .aslıhana giderken eski şarap fabrikasının yanında veli molla da kurutucam fiyatı yarın yazarım
Kesintilerle 3500 olur .kaç randıman o önemli .yine de iyi gelişme.Cameo devletin aciklayacaği fiyat 3800 mus abiler. Piyasada da 3600 civari dediler.
Bugün uzunköprü ticaret odasında tmo yetkililerin de katıldığı bir toplantı olmuş diye duydum.Cameo devletin aciklayacaği fiyat 3800 mus abiler. Piyasada da 3600 civari dediler.
Bizim köye kurutma kurdu ahmet diye bi kardaş sizin köydenmiBugün uzunköprü ticaret odasında tmo yetkililerin de katıldığı bir toplantı olmuş diye duydum.
Eger fiyat aciklanacaksa bu durumda birkaç güne açıklanır belki.
Yok abi imkani yok bu fiyatlarin. 3.2 e 4.2 fiyatlar su anGönende osmancık 2.2 tl miş bugün bana biçenin yalancısıyım baldo 3.2
Öyle bir fiyat olamax , randıman 40 ise olabilir.yanık çeltiktir. Tkk çeltik alımına başlamadımı .onların fiyatı bellidir .bir haftaya belli olur .çiftçide biraz dirayetli olmalı.Gönende osmancık 2.2 tl miş bugün bana biçenin yalancısıyım baldo 3.2
Bizim köy Gemici köy. Bizim köyden dışarı gidip kurutma kuran yok.Bizim köye kurutma kurdu ahmet diye bi kardaş sizin köydenmi
Tkk bırakın kendi ipimizi kendimiz kesecez devletin bize faydası 20 Sene önceydiÖyle bir fiyat olamax , randıman 40 ise olabilir.yanık çeltiktir. Tkk çeltik alımına başlamadımı .onların fiyatı bellidir .bir haftaya belli olur .çiftçide biraz dirayetli olmalı.
Yok landini kırmızı 24 tonlukBizim köy Gemici köy. Bizim köyden dışarı gidip kurutma kuran yok.
Bahsettigin kurutmacinin makinesi Özsu marka 15 tonluk ise ve deutz 5120 C traktörü varsa Çakmak köyündendir.
Çekiyomu lan bişeyler [emoji23]Becerebilecemmi bakalım
Evet abi o taraftanım bu sene zayıf biraz kelleler yatmazsa gır gıra vermeyi düşünüyoruz
Vascolara tek gübre attım hastalık korkusuna iki kere pas attım kelleler küçük hiç hoşuma gitmiyor .efe ektim geçen sene kurutma çıkışı 625 kilo sattım .çok boylanıyor.luna var güzel .ölçümleri yapacaz .ona göre seneye karar verecez işallah.Evet abi o taraftanım bu sene zayıf biraz kelleler yatmazsa gır gıra vermeyi düşünüyoruz
Toprağım malı kuruttum . Geçen seneki gibi yine ilk müşteri bendim bana hesaplı yaptı Saati 100 TL 10 saat ama 8 saat yazdıAllah gönlünüze göre versin.
Aslıhan da yeni yapılan benzinliği geçince sağ tarafta yol kenarında mı kurutuyorsunuz?
Bu arada kurutma fiyatları nasıl?