Çeltiği 3 ten sattım bu fiyat üzerinden hesaplarsam 90 liraya geldi.
Biz de gecen yıl 75 ve ya 80 liraydı.
Bu yıl da 90 TL civarı diyorlar.
Çeltiği 3 ten sattım bu fiyat üzerinden hesaplarsam 90 liraya geldi.
Bence makul fiyat eğerki çeltik verimi iyiyse tarla sahibinin kârına bu sistem.hayırlısı herkes kazansın .Biz de gecen yıl 75 ve ya 80 liraydı.
Bu yıl da 90 TL civarı diyorlar.
Bu yıl cameo ektik çoğu yeri başak durumu iyi ama çok ot geldi sonradan.Rekor diye bir çeşit ektik çok güzel gözüküyor an itibari ile.Adının hakkını vericek mi bakalım.Çeltik verimi 650 kilo idi .verim arttıkça biçercinin hakkında artıyor.maliyet artar .keşke verim artsada biçercide alsa.bu sene vasco dan hiç memnun değilim.
Kurutmada yerli kömür kullanıyoruz.Bu yıl 150 lira makuldur.Yerli kömür ton fiyatı 650 liradan aldık.Biçer fiyatları 90 lira ayaktaki çeltik için normal.Ama yatık olursa farklı tarife uyguluyoruz haliyle.Yatık çeltiği biçmesi yavaş olduğu için fiyatta farklı oluyor haliyle.
Rekor cl türü galiba eğer sonuç iyi olursa bende luna yerine düşünüyorum, hasat zamanı değerlendirir siniz,.Kurutmada yerli kömür kullanıyoruz.Bu yıl 150 lira makuldur.Yerli kömür ton fiyatı 650 liradan aldık.Biçer fiyatları 90 lira ayaktaki çeltik için normal.Ama yatık olursa farklı tarife uyguluyoruz haliyle.Yatık çeltiği biçmesi yavaş olduğu için fiyatta farklı oluyor haliyle.
Bu yıl cameo ektik çoğu yeri başak durumu iyi ama çok ot geldi sonradan.Rekor diye bir çeşit ektik çok güzel gözüküyor an itibari ile.Adının hakkını vericek mi bakalım.
Bu konuyu en iyi kurutma satıcılarından öğrenebilirsin .edirnede vardır illaki yada özsunun telefonunu bul ara sor hem de fiyatları öğrenirsin bizi de bilgilendirir sin.Internette aradım ama bulamadım.
Çeltik kurutma makinesi için %50 hibe desteği var mı?
Bu gün yolda geçerken çektim fotoyu
Birkac gündür harman başlamış
Ben ekmiyorum
Herkese hayırlı bereketli olsunEkli dosyayı görüntüle 40674
10 tonluk makine için150 tl kaç tonluk kaç makine için?
yok cl tipi değil çok farklı.Yüksek verim ve osmancık ayarı olduğu söyleniyor.Fotoğrafları yüklerim yakın zamanda burayaRekor cl türü galiba eğer sonuç iyi olursa bende luna yerine düşünüyorum, hasat zamanı değerlendirir siniz,.
10 tonluk makine için
10 tonluk için makine sizinse çok iyi fiyat.
20 tonluk için bu yil kaç TL bölgenizde ve ya çevrenizde?
[emoji4] ekmediğim için pek bilgim yokPaylasim için çok teşekkür ederim Ismail abi.
Verimler ve fiyat konusunda bilgin var mı
Gönenliler harman telaşına düştüler sanırım.Foruma giremiyorlar şu anGönen taraftan yazan arkadaşlar hiç yok , bildiğim kadarıyla fiyatlar ilk orada şekilleniyor.
O zaman ilk haberler sizde bizim harmanlar, eylül 20 de anca başlar.Benim bildigim Gönen den foruma çok fazla giren yok.