Teşekkürler abi o tarlalarda nasıl Bi işlem yapılıyor anlamak zor her yer direk çamur bataklık100 tl dönümü.
Teşekkürler abi o tarlalarda nasıl Bi işlem yapılıyor anlamak zor her yer direk çamur bataklık100 tl dönümü.
Luna 3000 TL cameo 4000 TL düzeyine yükselmiş. Yarından itibaren fiyatlar bu düzeyde olacakmış, bilginize.
Ipsalada mutlular çeltik almaya başlamışlar. Yarindan sonra diğer fabrikaların da fiyatı yukarı çekeceği konuşuluyor.2750 üstü luna 3800 üstü cameo hiç duymadım.
Ipsalada mutlular çeltik almaya başlamışlar. Yarindan sonra diğer fabrikaların da fiyatı yukarı çekeceği konuşuluyor.
Nasıl bir müdahale gelebilir? Geçen seneki fiyatlara bile daha gelmedi.bugun luna 3000 temiz yatkın 3400 satıldı fıyatlarda birden artış oldu hayırlısı mudahele gelirmi
Osmancık çeltiğin kıralı okadarSana yanlış yaptık affet bizi osmancık gözlerimiz seni arıyor[emoji4]
Kim alıyor bu fiyatlara?luna 3200 yatkın 3600 tam gaz ileri
Uzunköprü de kim alıyor bu fiyatlara?luna 3200 yatkın 3600 tam gaz ileri
ipsala mutlularUzunköprü de kim alıyor bu fiyatlara?
Uzunköprü de fiyatlar hâlâ 2850-2900 seviyesinde.ipsala mutlular
Paylasim için çok teşekkür ederim.S.a hayırlı akşamlar çeltikçi arkadaşlar vede tüm ahali.bugğn çeltikten numune aldım sağlam bir firmaya gösterdim .luna 67 randıman 3100 , vasco 61 randıman 3200 hiç pazarlıksız verildi, zaten benimde veresim yoktu ağzımı bile açmadım.birazdaha bekleyip ikisinide 3500 e veririm diye gözlüyorum, osmancık 3500 üstü , .hayırlı akşamlar.