Bugünkü fiyatlar nasıl bafrada?İbre çıkışta arkadaşlar biraz daha sabır
Elinde satılmadık ne varBugünkü fiyatlar nasıl bafrada?
Biz de luna 2700-2750 TL gibi
Nasıl cl 31 nedir ne değildir.Çoğunluğu luna olmak üzere az biraz da CL 31 var. Yakın çevrede isteyen olursa CL 31 i belki tohumluk olarak veririz.
Boyu, tanesi , olgunlaşma sğresi , hangş firma satıyor, fabrşkacılar alıyormuBize göre ıyi sayılır.
6 yıl üst üste çeltik ekilen yerde 970 kg verdi.
Verim oldukça Iyi çok şükür.
Randıman yaptırmadık, dane ağırlığını bilmiyorum. Olgunlaşma süresi 140-145 gün gibi. Biz firmadan değil de bir tanıdıktan aldık.Boyu, tanesi , olgunlaşma sğresi , hangş firma satıyor, fabrşkacılar alıyormu
Geçen yıl tekcanın satıcısı ile görüştüm bafrayagetiremediler, geççi kısa biçeltik geççi olması köt .milletin lafıyla vasco ektik sonuç hüsran para etmiyor, osmancık türleri ekecezhiç yoktan para ediyor.colombo cl dir aynı luna gibi, kızılla mücadele için önemli bu sene gelir tavsiyem önce kendiniz deneme ekin ,clombo diye bir çeltik varmış dökümü çok iyi diyorlar bilgisi olan var mı BAFRADAN SELAMALAR
Inşallah fiyatlar daha da yükselir Sacit hocam.Dün Tarım Kredi Kooperatiflerinin çeltik alımına başlamasıyla luna 2750 osmancık 3400 cameo 3700 oldu.
Şu anda osmancık 3400 ise 2.ayda yani 4 ay sonra 4000 TL olur diyorsan 4 ayda yaklaşık %18 fiyat artışı demektir.Benim tezim harman bitmeden tuttu, fiyatta aldanmadım , osmancık ikinciayda 4 lira 62 üstü
Abi ya tik tok da bu çeltik tarlalarındaki biçer döverleri göruyom hep batıyor felan resmen rezillik kaç TL ye bu eziyeti çekiyor biçerŞu anda osmancık 3400 ise 2.ayda yani 4 ay sonra 4000 TL olur diyorsan 4 ayda yaklaşık %18 fiyat artışı demektir.
Benzer şekilde luna da %18 artarsa o da 3250 tl olur anlamına geliyor. Bereket versin.
Benim tezim harman bitmeden tuttu, fiyatta aldanmadım , osmancık ikinciayda 4 lira 62 üstü
Abi ya tik tok da bu çeltik tarlalarındaki biçer döverleri göruyom hep batıyor felan resmen rezillik kaç TL ye bu eziyeti çekiyor biçer