28 cm Ekim yapınca 1 dönüm e kaç adet tohum düşüyor ya da 1 çuval tohum kaç dönüm ekiyorBizde 28 cm ye ekim yapıyoruz en az 320 yapar diye düşünüyorum
28 cm Ekim yapınca 1 dönüm e kaç adet tohum düşüyor ya da 1 çuval tohum kaç dönüm ekiyorBizde 28 cm ye ekim yapıyoruz en az 320 yapar diye düşünüyorum
5500 adet olur. Bir cuvalda 25 27 dobum yer eker28 cm Ekim yapınca 1 dönüm e kaç adet tohum düşüyor ya da 1 çuval tohum kaç dönüm ekiyor
1 çuval da 150 bin tane varsa dönüm e 5 bin atsan 30 dönüm eker 1 çuval ne kadar ekiyor acaba benim ektiğim yerin tam dönüm u belli değil de ondan sordum [emoji2]900 adet filan oluyor sanırım tam emin değilim
Teşekkürler ne zaman dan beri araştırıyorum bir türlü bulamadım5500 adet olur. Bir cuvalda 25 27 dobum yer eker
Bendede tum kitap bilgileri var. Ama uygulama sansim yok hatta verimi bolgeye gore artiracak bilgiler var. Umarim firsatim imkanim ve param olurda denerim.Teşekkürler ne zaman dan beri araştırıyorum bir türlü bulamadım
İnşallah olur hayat in karşına ne çıkaracağı belli olmazBendede tum kitap bilgileri var. Ama uygulama sansim yok hatta verimi bolgeye gore artiracak bilgiler var. Umarim firsatim imkanim ve param olurda denerim.
Araliklarla ses cikartan cihazlar var. Onlardan alabilirsiniz.Maşallah
Benim ayçiçeklere kuşlar dadandı. Ne yapabiliriz.Ekli dosyayı görüntüle 29324Ekli dosyayı görüntüle 29325Ekli dosyayı görüntüle 29326
Maşallah
Benim ayçiçeklere kuşlar dadandı. Ne yapabiliriz.Ekli dosyayı görüntüle 29324Ekli dosyayı görüntüle 29325Ekli dosyayı görüntüle 29326
Maşallah güzel taneler sertlesince yiyemiyor sanırımMaşallah
Bende öyle düşünüyorum ortalama 250 alabilirsem benim için çok iyi büyük tarlada fazla toprak la oynama şansım olmuyor 30 40 dönüm yerde 3 sefer Aysan ceksen de olur ama 550 dönüm yerde olmuyor maalesefMaşallah çok güzel olmuşlar en az 250 kilo olur tahmini olarak