Sağolasın teşekkürler
Bizde yarın gösteriyor cuma cumartesi de yağmurlu aslında elinde 3 çuval tohum kalmış ti ekebilirdim ama böyle olacağını düşünmedim nasip kısmetPazar gününe yine yağmur olasılığı var anızlara ayçiçek ekseymişiz olurmuş [emoji846]
AYÇİÇEKLERİNİN GÖRÜNÜŞÜ ÇOK GÜZEL AMA BİZİM ÇUKUROVAYA GÖRE ÇOK SEYREK..TRAKYA BÖLGESİNDE AYÇİÇEĞİ ÇOK SEYREK EKİLİYOR...ÇUKUROVADA 15-25 CM ARASI EKİLİYOR VE KURU TARIMDA DÖNÜME VERİMİ 300 -400 KG ARASI DEĞİŞİYOR.
Siz hangi ayda Ekim yapıyorsunuz büyük ihtimal daha yağış li mevsimde ekildiği için o verimi alırsınız Trakya da 15 cm ekildiği nde yağış almazsa bütün kafalar boş olur yani kavuz biçilir 100 150 kg olur kuzey Bulgaristan da 16 cm ekiliyor geçen yıl 530 kg biçen var ama devamlı yağmur varAYÇİÇEKLERİNİN GÖRÜNÜŞÜ ÇOK GÜZEL AMA BİZİM ÇUKUROVAYA GÖRE ÇOK SEYREK..TRAKYA BÖLGESİNDE AYÇİÇEĞİ ÇOK SEYREK EKİLİYOR...ÇUKUROVADA 15-25 CM ARASI EKİLİYOR VE KURU TARIMDA DÖNÜME VERİMİ 300 -400 KG ARASI DEĞİŞİYOR.
Maşallah çok güzel duruyor hangi çeşit ektiniz kaç cm eMaşallah bende bırakayım bir iki fotoğraf Ekli dosyayı görüntüle 29062Ekli dosyayı görüntüle 29063
Siz hangi ayda Ekim yapıyorsunuz büyük ihtimal daha yağış li mevsimde ekildiği için o verimi alırsınız Trakya da 15 cm ekildiği nde yağış almazsa bütün kafalar boş olur yani kavuz biçilir 100 150 kg olur kuzey Bulgaristan da 16 cm ekiliyor geçen yıl 530 kg biçen var ama devamlı yağmur var
Maşallah çok güzel duruyor hangi çeşit ektiniz kaç cm e
Sygenta sumiko Pioneer 113 Pioneer 121 vallahi bu fotoğraf lar pazar sabahı çektim Pazar öğleden sonra yağmur başladı bu sabah a kadar vardı tahminim 300 üstü gibi ama bilemiyorum tam kestiremiyorumMaşallah çok güzeller cinsi nedir? Verim tahmininiz kaç kg?
İnşallah cümlemizinMaşallah , Allah hasadına erdirsin
Sagolasin 27.9 cm ektim sence kaç kg yapar aşağı yukarıBereketli olsun ekim kaç cm ye yapıldı