Sağolasın Dogan inşallahMasallah abim. Guzel gözüküyorlar. Allah bol bereket nasip etsin.
Sağolasın Dogan inşallahMasallah abim. Guzel gözüküyorlar. Allah bol bereket nasip etsin.
Maşallah sizinkiler de çok güzel görünüyor Allah herkesin gönlüne göre versinBizde de durumlar böyle tek çiçek görünen tarla 6 haziran dan..Ekli dosyayı görüntüle 28662Ekli dosyayı görüntüle 28663Ekli dosyayı görüntüle 28664Ekli dosyayı görüntüle 28665
Bereketli olsun , paylaşılan fotoğraflar çok güzel , içine girmeye korkar insan bunların Allah nazardan saklasın
Bugün ayçiçek leri kontrole gittim 14 Nisan da ettiklerim çiçek açmaya baslamisEkli dosyayı görüntüle 28600Ekli dosyayı görüntüle 28601Ekli dosyayı görüntüle 28602Ekli dosyayı görüntüle 28603Ekli dosyayı görüntüle 28604Ekli dosyayı görüntüle 28605
Bu bölgede ekili olan çeşit sygenta sumiko 28 cm ekildi altına 15 kg civarında 4 15 gübre atıldı çiçek açmadan 15 gün önce 100 ml bor 100 ml yaprak gübresi attım verim beklentim 200 kg üstü gibi düşünüyorum ama kısmet bu foto dan sonra 3 defa Yağmur yağdıÇok güzel görünüyorlar. Hangi taban gübresi ve kaç kg ile ektiniz? Üst gübre kullanacak mısın? Kullanacaksan hangisinden ne kadar? Verim beklentin nedir?
Maşallah çok güzelbende 2 gün önce dolaştım 24 Nisanda ekim açmaya başladılar
Eyvallah saolasın.çiçektekilere bu yağmurlar daha iyi gelmiştir. Buğdaya kısmet olmadı bukadar yağmurMaşallah çok güzel
Evet iyi geldi bizim bölgemizde Nisan da yağış düştü 450 kg dan aşağı verim yok sıfır tohum ekilen yerler 600 700 civarında biçim yapılıyorEyvallah saolasın.çiçektekilere bu yağmurlar daha iyi gelmiştir. Buğdaya kısmet olmadı bukadar yağmur
Sağolasın toprağim teşekkürler sizin bölgede nasıl durumlarMaşallah, ayçiçekler çok güzel bu yıl. Elinize sağlık.
Sağolasın toprağim teşekkürler sizin bölgede nasıl durumlar
Sen de sagol topragim. Bizde de bol yağış var. Ayçiçekleri çiçek aşamasında, umarım hayırlı ile biceriz. Hava şartları çok değişken bu yıl. Allah yardımcınız olsun.