Hadi hayırlısı bugün iyi yağmur yağdı burda önümüzdeki hafta sonu yine gösteriyor bu yıl iyi gidiyorMaşallah benimde 10 gün sonra kısmetse
Hadi hayırlısı bugün iyi yağmur yağdı burda önümüzdeki hafta sonu yine gösteriyor bu yıl iyi gidiyor
Bizim bölgede hepsi duruyor dahaİyide buğdayları bi toplasak ? Dün yarım saatte 21 lt yağdı
Sygenta sumiko Pioneer 113 Pioneer 121 3 çeşit ektimMaşallah. Tohumun çeşidi nedir.
Evet sıcak ta gerekli biraz seyrek gibi duruyor kaç cm ektiniz18 nisanda da ben ekmiştim. 4 gündür yoğun yağış altındayız.Ekli dosyayı görüntüle 28606
Evet sıcak ta gerekli biraz seyrek gibi duruyor kaç cm ektiniz
Hayırlı olsun kafalar büyük olur tarla bereketi Edirne nin hangi köyundensinizTohum eskiydi onun için o seyreklik. 6 dönüm yer kalmıştı nohuttan dedik boş kalması. Elimizde de 3 sene çncrden tohum vardı şansa ektik. 25 cm olması lazım.
Hayırlı olsun kafalar büyük olur tarla bereketi Edirne nin hangi köyundensiniz
Kaç cm e Ekim yaptınızBenim ayçiçekleri sygenta alcantara
Ekim tarihi 5 nisanEkli dosyayı görüntüle 28607Ekli dosyayı görüntüle 28608Ekli dosyayı görüntüle 28609
Biliyorum gelmiştim tahal a gelmiştim daha önceHavsa bakışlar.
Burda 22 cm öneriyorlar sygenta için ben 28 e ektimSira uzeri 26 cm. Sıra arası 70 cm
Çiçek dökümünden sonra da bir yağış alırsa iyi verim olurFirma önerisine göre ekildi. Şu ana kadar çok güzel yağışlar aldı. Çiçeklenme sonrası da yağış olursa sulamaya gerek kalmayacak
Masallah abim. Guzel gözüküyorlar. Allah bol bereket nasip etsin.Çiçek dökümünden sonra da bir yağış alırsa iyi verim olur