Antrakoll mantar ilacı +Egs gübre yapraktan fark ortada Ekli dosyayı görüntüle 28296
Maşallah bereketli olsun antrokoz ve Egs gübremi uyguladınız bu şekilde canlandı
Antrakoll mantar ilacı +Egs gübre yapraktan fark ortada Ekli dosyayı görüntüle 28296
Maşallah bereketli olsun antrokoz ve Egs gübremi uyguladınız bu şekilde canlandı
Arkadaslar nohut yerine bugday ektigimizde verimde artis oluyormu bu sekilde munavebe yapsak nasil olur sizce bende nohutla bosta olan tarlalarimi munavebe yapayim diye düşünüyorum
Bu sene nohut yerine ektiğim buğday tarlalarında geçen yıl buğday yerine ekilen buğdaya göre yüzde 40a yakın verim kaybı oldu. Yağmur da fazla idi ama olmadı yine de...Nohuttan sonra ekilen ürünün;Eğer yağış yeterli ise.Fazladan azotlu gübreleme yapmış gibi,verim artar.
Normalde nohut yerinde daha ıyı olması gerekir.Bu sene nohut yerine ektiğim buğday tarlalarında geçen yıl buğday yerine ekilen buğdaya göre yüzde 40a yakın verim kaybı oldu. Yağmur da fazla idi ama olmadı yine de...
ben de bunu bir kac kez tecrube ettim o yuzden nohut yerine arpa ekiyorum ne olur ne olmaz sezonda 850 tlden satiliyo nerdeyse bugday fiyatiBu sene nohut yerine ektiğim buğday tarlalarında geçen yıl buğday yerine ekilen buğdaya göre yüzde 40a yakın verim kaybı oldu. Yağmur da fazla idi ama olmadı yine de...
ben de bunu bir kac kez tecrube ettim o yuzden nohut yerine arpa ekiyorum ne olur ne olmaz sezonda 850 tlden satiliyo nerdeyse bugday fiyati
Biraz strese girmiş 10 güne toparlarOt ilaci saratti duzelirmi arkadaslarEkli dosyayı görüntüle 28322Ekli dosyayı görüntüle 28323
Natural nohuttan kasıt direk tarladan çıkan nohut mu oluyor?Gerçekte nedir bilmiyorum mersin borsa 8 haziran fiyatlar
1 tl düşmüş gibi Ekli dosyayı görüntüle 28364
Hiç uğraşmayın firmalarla iletişime geçin ana bayilere yonlendirirler kolaylikla bulursunuz.Yalnız hastalık geldikten sonra m45 iş yapmaz.M45i bir kaç defa koruyucu olarak kullansaydınız iyi olurdu.NATİVO—BELLİS ya da M45 Mantar ilacını ANKARA da nerden bulabilirim.benim baktığım yerlerde yok bulamadım.