Safa tarım m45 toz ilaç kullandım 2sindedeMantar ilacin marka ne kullandiniz
Safa tarım m45 toz ilaç kullandım 2sindedeMantar ilacin marka ne kullandiniz
Antraknoz acilll ilaçlaman lazım yaprak biti ilacida karıştırmanı tavsiye ederim.Benim nohudun son hali hastalık başlangıcı var.ama antroknoza benzetemedimEkli dosyayı görüntüle 28246Ekli dosyayı görüntüle 28247Ekli dosyayı görüntüle 28248Ekli dosyayı görüntüle 28249Ekli dosyayı görüntüle 28250Ekli dosyayı görüntüle 28249
Kök hastalığı ise de maalesef İLACI YOKTUR. boşa masraf yapmayınArkadaşlar her gördümuz nohuda hastalanmış antroknoz yaftası yapistirmayalim. Yukarıda paylaşılan daha çok kök hastalığına benzemektedir görüntü net olmamakla birlikte. Tarım bakanlığının ilaçlama ve hastalıklarla ilgili 100 sayfa kadar olan dokümanı var okumanızı tavsiye ederim. Fotodaki ilgili bölüm.
Ekli dosyayı görüntüle 28272
Gündüz foto atar ve yaprakları özellikle daha yakından çekerseniz netleyip daha net cevap verilebilir. Ama kök cutuklugune benzemektedir uzaktan ve öyle ise de ilacı yokturBenim nohudun son hali hastalık başlangıcı var.ama antroknoza benzetemedimEkli dosyayı görüntüle 28246Ekli dosyayı görüntüle 28247Ekli dosyayı görüntüle 28248Ekli dosyayı görüntüle 28249Ekli dosyayı görüntüle 28250Ekli dosyayı görüntüle 28249
ilk uygulamayi nasil yaptiniz klordioksitin gozle gorulur bi faydasi oliyor muKlordioksit i 2. defa atacam.
Sayın Camuka 19 klordioksit attığım tarihte hastalık belirtisi yoktu.800 lt holdere 120gr 0larak katıp kullandım.forumun gerilerinde var.Ot ilacini atali 5 gun oldu simdide mantar ilaci ve sivi gubre atmayi dusunuyorum arasi yakin oldugu icin sikinti olurmu nativo sivi gubreyle atilirmi tesekkurler
Sayın abdullah
38 nohutta kullanılabilecek birçok sıvı gübre var.bu konuyu baştan okursan faydası olabilir.ancak bulunduğun yerde ziraat mühendislerine danışmak daha iyi olur.saygılar