2016 model 240 bilgisi olan

Selam arkadaşlar mf 240 2016 sıfır özelliklerini bilen varmı ne malı Hindistan olabilirmi?

Selam arkadaşlar mf 240 2016 sıfır özelliklerini bilen varmı ne malı Hindistan olabilirmi?

Hindistan malı. Kusura bakmada Türk çiftçisini adam yerine koymayıp 240 ları 26 serilerini traktör diye sattıkları o dandik makinaları göz göre göre bizim insanımıza kaktıran Agco grubuna verecek yoktan gelmiş paran mı var?

kendime degıl bi arkadaş almak istiyor aynısınıda ben söyledim vazgeciremedim tırak kulüpten yorumları gösterıcem belki vazgeçer

Arkadasin parasi coksa alsin. Karar onun karar onun kararidir sonucta.
Hindistan sipson motorlari gordukten sonra. Massey kaliteyi bu kadar nasil dusurur diyesi geliyor insanin.hindistan olsa eyvallahda motor kapaginda koskoca madein chine yaziyor. Hindistan bile deil. Sifir motor rolentide calisirken beyaz duman atiyor rektevesi gelmis gibi
Masseyde tek gercek 5400. Allah butun cifcilerimize almak nasip etsin

2011 yılında MF 268 aldım eski masseyler gibidir diye aldığım günden beri sorunlar bitmedi en son 2013 yılında 25 milyar zararla sattım Aklı olan yeni masseyleri almaz

Kullanandan çok kullanmayanlar yorum yapıyor. Lütfen yaşadıklarınızı yazın varsayımlarınızı, kulaktan duyduklarınızı değil.
Bu gün dünyada globalleşme var. Örneğin yerli newhollandların pompası hindistan malı ve bazı elektronik aksamlarıda çinden geliyor.
Diğer markaları söylemeyede gerek duymadım çünkü bilinirliği, pazar hakimiyeti en yüksek olan marka türkiyede newholland.
Bir örnek de işmakinalarından vereyim iş makinalarında cat'ın saygınlığı ortada ve cat' in hindistanda çok büyük bir fabrikası var

2016 240 bilmem simdi hakkinda yorum yapsak dogru olmaz.ben gecen yil tt55 verip 2630 aldim evet pisman oldum. Cok hantal konfor desen sifir simdi nasil degisecegimi bilmiyorum[emoji853]