2010 MODEL UZELLER GÖRÜCÜDE

Ynt: 2010 MODEL UZELLER GÖRÜCÜDE

Uzelfan link=topic=24744.msg215496#msg215496 date=1253253330' Alıntı:
Radyotör arayan arkadaşım sna vereceğim uzel fabrikası telini ara sor bakalım.Mutlaka temin edilecektir.<0 212 5670841 dahili 5000>Bu numara yedek parça bölümü telidir.
bu numarayı en az 20 30 defa aradım bizim bölge sorumlusuyla defalarca konustum ama yok yok yok adamlar takmıyo oyalıyorlar bastan savuyorlar...burdan arkadaslara sesleniyorum uzelden garanti kapsamında bırsey beklemesınler hayal oldu uzel artık müsteri memnuniyeti sıfırın altında yok bilee

ereglili42 link=topic=24744.msg215961#msg215961 date=1253371761' Alıntı:
bu numarayı en az 20 30 defa aradım bizim bölge sorumlusuyla defalarca konustum ama yok yok yok adamlar takmıyo oyalıyorlar bastan savuyorlar...burdan arkadaslara sesleniyorum uzelden garanti kapsamında bırsey beklemesınler hayal oldu uzel artık müsteri memnuniyeti sıfırın altında yok bilee
ali radyatör konusunda sana yardımcı oalbılırım öm ıle ulasırsan sevınırımn

hep resim hep resim bir de kendi gözümüzle görebilseydik ama bu garanti işi can sıkıcı olabilir kimse garantisiz traktör almak istemez. bayilere gelecek dediler ama ortada bayi yok ki bi çubukta var başka belki bir iki bayi de daha vardır ama bu ülke genelinde bayi ağı olmayan malı nasıl satacaklar merak ediyorum. mesela ben tokatlıyım ve burada uzel bayisi yok eski bayi de agco bayisi oldu. bayilik verecekler mi acaba ????? bir sürü soru varken uzel neden bir reklam kampanyası yapmıyor madem üretime başladı çiftçiyi haberdar etmesi gerekmezmi işte bu benim traktörüm diye ....................

johdeeredogan link=topic=24744.msg222059#msg222059 date=1255631486' Alıntı:
UZEL İLK ÖNCE İŞTEN ÇIKARDIĞI 600 KİŞİNİN KIDEM TAZMİNATLARINI ÖDESİN .ONDAN SONRA TRAKTÖR YAPSIN.....
John Dere doğan uzelin işcileriyle meslesi aile içi meseledir biz kendi aramızda çözeriz onu.Sen traktöre odaklan.Siz böyle kazık fiyata ancak senede 1000 traktör satarsınız.Uzel yarı fiyatına en az sizin kadar kaliteli mal üretir.

Uzelfan link=topic=24744.msg222137#msg222137 date=1255681646' Alıntı:
John Dere doğan uzelin işcileriyle meslesi aile içi meseledir biz kendi aramızda çözeriz onu.Sen traktöre odaklan.Siz böyle kazık fiyata ancak senede 1000 traktör satarsınız.Uzel yarı fiyatına en az sizin kadar kaliteli mal üretir.
Şimdi Anlamadığım Bişy war bu uzel İflas etti dediler sen etmedi dion Satılık Motor İlanı Vermişsin Motor lar Ali Eryılırım orda ÇEkilmiş Bİ Arkadaş motor sormuş sen ankara Abayısınde wardır dion ;) Sen nerdensin Kimsin Bi KEndini KTanıtsan Byisen bAyiim de Hayransan Bi hayran gibi konuya Bi Bakış Açın olsun bencee SEnin Dediklerin temelli benım kafamı karıştırdı ;)

Massey Ferguson lisansıyla 1961 yılından bu yana üretim yapan Uzel, kendi markasıyla ürettiği ilk traktörünü, ' BurTarım 2009 Fuarı ' nda tanıttı.

--------------------------------------------------------------------------------

Uzel Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, Türk traktör üreticisinin yıllarca lisans anlaşmalarıyla üretim yaparken, artık lisans anlaşması için uluslararası firmaların teklif getirdiğini belirtti.

Uzel, 47 yıllık bilgi ve tecrübelerini artık Uzel traktör markası için sarf edeceklerini kaydederek, şu bilgileri verdi:

' ' Türkiye genelinde 80 bayimiz ile satış ve satış sonrası hizmetlerimizi kusursuz yerine getiriyoruz. Fuarda Uzel standını ziyaret edenlerin yoğunluğunun da markamıza olan güvenin en güzel göstergesi olduğunu düşünüyoruz. Aylık üretim kapasitemizle pazar liderliğine yakın seyir izliyoruz. Hedefimiz, önümüzdeki yıl yurt içinde pazar liderliğine yükselmek ve yurt dışında da satış ağının geliştirilmesini sağlamak. ' '

Uzelfan link=topic=24744.msg222171#msg222171 date=1255695345' Alıntı:
Benim kim olduğum değil söylediklerimin doğru olup olmadığı önemlidir.
ii o zmn. Benide İlgilendirmez Zaten Ben nhciyim Mfle Fln işim olmaz onu Mfciler Düşün yaa......

bende 10 yıllık bir uzel calışanıydım bir zamanlar artık uzel markasının pek tutacağını zannetmiyorum çiftçiler önceliği mf ismine veriyolardı piyasa yapacağını pek zannetmiyorum eski bir uzelli olarak cünkü ciftçiler bayiler mağdur durumda bırakıldı ayrıca calısanlarda artık güven meselesi kalmadı anlayacağınız

Miras kavgası 500 milyon $ ' a patladı

Uzel Holding ' in patronu İbrahim Önder Uzel, miras kavgası nedeniyle açılan davalarda, 500 milyon $ zarar ettiklerini bildirdi
21 Ekim 2009 Çarşamba 09:41
Aile şirketi Uzel Holding ' de baba Ahmet Uzel ' in ölümünden sonra başlayan miras kavgasında konuşmayan Uzel Holding ve Uzel Makine ' nin patronu İbrahim Önder Uzel sessizliğini bozdu.

Aile fertleri arasında yıllardır süren miras kavgasıyla ilgili ilk kez SABAH ' A konuşan İbrahim Önder Uzel, annesi Türkan Uzel ' in açtığı hisse iadesi davasının holding ya da Uzel Makine ' de yönetimi asla değiştirmeyeceğini savundu.

Patlak veren miras kavgası sonrası açılan davalarla holdingin ve ailenin bugüne kadar 500 milyon dolar zarara uğradığına dikkat çeken Uzel, açıklamalarını şöyle sürdürdü: '2003 ' ten 2009 ' a geldik. Ailece dünyanın parasını avukatlara, mahkemelere verdik. Şirketimizin zararına baktığımızda yaklaşık 500 milyon dolar. Umarım bizim gibi aile şirketi olan başka holdingler, bizden bu dersi alırlar. Çünkü hakikaten biz çok pahalı bir ders almış olduk. Yani 500 milyon dolarlık zararın sonunda ortaklığın değerini anlamış olduk. Ailece 500 milyon dolarlık bir ders aldık.'

BORÇLAR ÖDENECEK

İbrahim Önder Uzel, Uzel Makine ' nin krizden önce dünyada 8 ' inci sırada olduğunu anımsatarak, şunları söyledi: 'Şu an 200 milyon lira civarında borcumuz bulunuyor. Şimdi bin çalışanımızla ve bayilerimizle bir protokol imzalıyoruz. Tüm alacakların hepsini kendilerine ödeyeceğiz.'

Ali Oktay/Sabah

Tüketici için markadan önce kalite gelir.Uzel markası kalitenin sembolüdür.Al evladiyelik yap.Oysaki MF hindistanda motoru dahi hint malı traktör üretip Türkiye pazarına nasılsa çakmazlar deyip sunuyor.Madem öyle yapacağına Almanyadada fabrikan var oradan getirsene.
Türk vatandaşı aptal değil üstünde MF yazıyor diye tafe fabrikasında üretilen traktör yerine milli sanayi ürünü gerçek uzel traktörü alır.

geçen gün traktör almak için ali eryıldırıma gittik uzel 240s için 30 bin tl istedi 5 bin peşinat var 5 yılda vadeli...

Bu ödeme şartlarında bu traktörü kaçırma derim.Ama para senin tercih senin.Çerez parası gibi uygun koşullar önerilmiş sana.