2,5 AYDIR ERKUNT GELEMEDİ

Ynt: 2,5 AYDIR ERKUNT GELEMEDİ

şu açıklamaları daha önceden yapıpta müşterileri sinir ve sitrese sevk etmeseler olmaz mı? illa iş zora düştüğümde mi açıklama yapmak lazım açıklayın neyse gerçeği kullanıcıda ona göre kendi beklentisini ayarlasın. neyse bu kadar sabretmişsiniz bir kaç gün daha artık.
phantomerkunt link=topic=55445.msg592863#msg592863 date=1336760266' Alıntı:
arkadaşlar bugün bayinin ve fabrikanın bizi bilgilendirmesine göre motor bugüne kadar avrupa dan gelecek olan bir parça için bekletilmiş o parça gelmiş bizim adımıza fatura edilen traktöre monte edilmiş ve traktör yarın yüklenecekmiş ilginiz için hepinize teşekkür ederim

bu erkunt bu 4 silindi traktörlerini piyasaya sürene kadar biraz sorun yaşayacak gibi, bugüne kadar Kudret ve Haşmet i alan
kimseyi duymadık daha..

bartu link=topic=55445.msg592984#msg592984 date=1336774480' Alıntı:
bu erkunt bu 4 silindi traktörlerini piyasaya sürene kadar biraz sorun yaşayacak gibi, bugüne kadar Kudret ve Haşmet i alan
kimseyi duymadık daha..
teslimatlar 4-5 gündür başladı şu anda dağıtıyorlar traktörleri

böyle bişey olabilirmi ya 2.5 ay ne demek okadar iyi sabretmişsin ben olsam traktoru görmeden almam sen aldında o traktor bayide yokmuydu biz yazın austosta almıştık gece köyde pazarlık saat 24 te bitti bize dediler bu akşam gelecek biz dedik yarın gelsin sabaha karşı geldi o zaman nh nin bir sözü vardı bu akşam kapında bir new holland olacak.

ibrahim_11 link=topic=55445.msg592986#msg592986 date=1336774984' Alıntı:
böyle bişey olabilirmi ya 2.5 ay ne demek okadar iyi sabretmişsin ben olsam traktoru görmeden almam sen aldında o traktor bayide yokmuydu biz yazın austosta almıştık gece köyde pazarlık saat 24 te bitti bize dediler bu akşam gelecek biz dedik yarın gelsin sabaha karşı geldi o zaman nh nin bir sözü vardı bu akşam kapında bir new holland olacak.
fuardan aldım gördüm ama olay bu şekil gelişti galiba iş sonuçlandı yarın yüklüyorlar inş

Atacan hayırlısı olsun inşallah kazasız belasız gelir motor. Yüksek ihtimalle ERKUNTUN kullandığı hidrolik ayarlama beyinini beklemişlerdir. Aynı beyini LİNDNER marka traktörler kullanıyor.

doganbey1 link=topic=55445.msg593027#msg593027 date=1336810028' Alıntı:
Atacan hayırlısı olsun inşallah kazasız belasız gelir motor. Yüksek ihtimalle ERKUNTUN kullandığı hidrolik ayarlama beyinini beklemişlerdir. Aynı beyini LİNDNER marka traktörler kullanıyor.
sağol sitemizde bir üye daha benimle birlikte kudret100 almış ona hidrolik pompası demişler ben sordum tam söylemiyorlar hidrolik ile ilgili bir aksam deyip geçiştiriyorlar konuyu

ERKUNT TRAKTÖRÜN hidrolik düzenleyici ve beyin kontrol mekanizması

LİNDNER TRAKTÖRÜN hidtolik düzenleyici ve beyin kontrol mekanizması

doganbey1 link=topic=55445.msg593032#msg593032 date=1336810805' Alıntı:

Erkunt,lindnerden örnek almış demek ki :)

şu durumda erkunt ' un argesi kendi projelerini yapıyor mu yoksa lindner ve benzeri markalardan esinlenerek bi nevi kopyalıyor mu?yinede kendi adıyla yerli markasını oluşturması güzel.

doganbey1 link=topic=55445.msg593032#msg593032 date=1336810805' Alıntı:

bu claas axos sersinin hidrolik kontrolleri
bu da erkuntun hidrolik kontrolleri
claas ile kontrol düğmelerinin şekli bile aynı

KARDEŞ TÜM MEİLLER NİMET HANIMA DÜŞÜYOR
SENİN BÖLGE SATIŞ MÜDÜRÜN KİM İSE İLK ONA DÜŞER MSJ IN SONRA NİMET HANIMA BAK SEN MSJ I AT SENİN BÖLGE SATIŞ SANA DÖNER DERDİNİ ANLAT VE ISRARLA NİMET HANIM LA GÖRÜŞMEK İSTEDİĞİNİ BELİRT YOKSA BEN BU İŞTEN VAZ GEÇİYORUM DE BUNLARI BEN DENEDİM HEMEM HEMEN HER ATTIĞIM MSJ İÇİN DÖNDÜLER BİR DENE BAKALIM.

SALİM link=topic=55445.msg593035#msg593035 date=1336811394' Alıntı:
şu durumda erkunt ' un argesi kendi projelerini yapıyor mu yoksa lindner ve benzeri markalardan esinlenerek bi nevi kopyalıyor mu?yinede kendi adıyla yerli markasını oluşturması güzel.
Kopyalamak Çinlilerin İşi ;)

valla biz masseyi alırken adamlar bizim ahbablrımızdır kaç yıldır massey ferguson bayiligini yapıyo akşam 255 ' ligi aldılar sabah ikindi vakti getirdiler şimdi mfile uzel ayrılınca hattat valtra bayiligini aldılar

massey ferguson 277 gold link=topic=55445.msg593163#msg593163 date=1336835186' Alıntı:
valla biz masseyi alırken adamlar bizim ahbablrımızdır kaç yıldır massey ferguson bayiligini yapıyo akşam 255 ' ligi aldılar sabah ikindi vakti getirdiler şimdi mfile uzel ayrılınca hattat valtra bayiligini aldılar
En iyisini yapmışlar :D

evet haklısınız çinliler kopyalamakta 1 numara ünlü hereke halımızı bile kopyalamışlar hereke halısı diye satıyorlar. hereke halısı el dokumasıdır ama onlar makine dokumasını hereke halısı diye satıyor.kopya eder mi eder sonuçta dünya ekonomisinden aslan payını alıyorlar.
Emin Ünal link=topic=55445.msg593145#msg593145 date=1336832170' Alıntı:
Kopyalamak Çinlilerin İşi ;)

bizim 3105te böyle geç gelmişti deli etmişlerdi bugün yarın bugün yarın,Arkadaşlar dalga geçiyodu sizin motor geldi köye filan die :D meğer o sıra fabrika tekliyomuştu zarzor elimize geçmişti,Ama biz 398i satmamıştık onu getirdiler diğerini götürdüler sizin iş biraz karışk traktörüde elden çıkarmışsınız..Hayırlısı olsun Bence biraz sabredin hakkaten sağlam ve iyi makınalar.

yinemi gelmemiş :) keşke elinizdeki motoru vermeseydiniz getir motorumu indir kapının önüne sonra al götür taktik bu