2,5 AYDIR ERKUNT GELEMEDİ

Ynt: 2,5 AYDIR ERKUNT GELEMEDİ

YILMAZ66 link=topic=55445.msg592148#msg592148 date=1336657805' Alıntı:
arkadaş sen erkuntun sitesine güzel bir msj at ve diğer arkadaşların dediği gibi direk zeynep hanıma ulaş böyle olunca hatalarını telafi ederler diye düşünüyorum.
mesajı kimin namına atayım orada bir kaç tane e mail adresi var bende bunu düşünüyordum

yeni traktör alırken teslim süresi belirttirip bayiiye imzalatıp ka$eleticeksin .. en sağlamı o $ekilde .. yoksa 1 senede teslim ederler bi hak iddia edemezsin..

phantomerkunt link=topic=55445.msg592114#msg592114 date=1336650784' Alıntı:
zaten bende onu anlamıyorum köyde bizden sonra ithal 5085 john deere alanlar oldu 1 ayın içinde yurtdışından geldi bizimki 10 saatlik ankara dan 2,5 aydır gelmiyor yani derdim bayi ile değil o adam da bize karşı mahçup oluyor benim derdim fabrika ile çünkü traktörü fabrika göndermiyor faturasını bile kesmiş bayiye göndermişler ama mal yok ortada
haklısınız, ama faturası kesilmişse gelmesi yakın gibidir. bayi ile bi görüşün isterseniz onlar sizi yönlendirsin, en yetkili kişi kimse onla görüşün. yada forumda erkuntun ankadardaki, bayisi olan, göktaşlarla bi görüşün. ilk erkuntu alan onlardı, faydası olur düşüncesindeyim...

keşke motorla parayı vermeseydin abi o zaman vaz geçe bilirdin inşallah en kısa sürede gelir biz tümosanı alrken babamlar lüleburgazda pazarlık bittiyor daha ordayken arıyor nerde 90 80 var diye sonra malkaradaki bayimizde motor var gidin alın diyor 3 saate motor geldi

bizim burada yeni traktör gelmeyince eskisini götürmezler.çünkü 2,3 ay adam işini görmek için traktör mü kiralasın.
birde vazgeçme hakkın var.senin traktör satılmış.satışını vermemişsindir umarım.vazgeçsen takas fiyatından para ödemezler. yani hoş değil.

ali_durmuş link=topic=55445.msg592162#msg592162 date=1336659333' Alıntı:
haklısınız, ama faturası kesilmişse gelmesi yakın gibidir. bayi ile bi görüşün isterseniz onlar sizi yönlendirsin, en yetkili kişi kimse onla görüşün. yada forumda erkuntun ankadardaki, bayisi olan, göktaşlarla bi görüşün. ilk erkuntu alan onlardı, faydası olur düşüncesindeyim...
göktaş sağolsun 10 tane soru soruyoruz 1 tanesine cevap vermiyor bayi ile görüşüyorum sürekli ama dediğim gibi bir neticeye bir türlü varamadık gitti

hayırlısıyle gelir inşAllah ancak üstüne düşmezsen daha da gecike bilirler.
hem fabrikayı hemde bayii sıkıştır ya değilse araya riskli müşterileri sıkıştırıp
senin siparişi geciktirebilirler.
hakkında hayırlısı olur inşAllah.

gelde böyle $eylerin üzerine erkunt al .. kendi kendilerini küçültüyorlar bir traktör için . ( en azından biz bir tanesini biliyoruz ) belkide bu $ekilde bi çok traktörü teslim edemiyorlar .. üretemiyceğin yeti$tiremiyceğin traktörü niye satarsın anlamam .. küçük hesaplarla büyük mü$teri kaybetmek diye buna derim ben .. i$te her zaman diyoruz massey $öyle new holland böyle diye .. ama adamlar hernekadar pahalı ve teknolojik olarak geridede kalsalar söz verdikleri gün mallarını getiriyorlar .. büyük firma olmak bundan geçiyor .. nisan ba$ında ilaçlama bakinası aldım 2 tonluk newhollanddan pazartesi aldım dedim cumaya kadar gelicekse alırım gelmiycekse beni i$imden alıkoymayın gideyim x firma alayım diye .. 2 saat içinde geri döndü cuma günü makina evinde olacak diye .. ve dedikleri gibi cuma gününe teslim ettiler .. aldığım zamanda bu fabrikaların en yoğun zamanıydı .. en erken teslim edecek firma 1 ay müddet vermi$ti .. ama i$te newholland bi $ekilde fason çalı$tığı fabrikada ba$ka i$leri bıraktırdı benim makinamı yaptırdı ..

arkada$ım sen $u : 0312 267 44 88 telefonu ara beni en üst yetikilinizle görü$türün 2.5 aydır traktörüm teslim edilmedi de .. net olarak bi cevap iste hangi gün gelecek diye öylede 1 hafta falan olmasın sen yeterince beklemi$sin .. ve adama deki sizin yetkiniz bu traktörü 3 gün içinde teslim etmeye yetmiyorsa sizden daha yetkilisini bağlayın de .. bayiide sana satanlarıda $ikayet ede ede üstlerinle görü$ .. ben internetimdeki yava$lama sebebiyle ttnetin genel müdürüne kadar görü$tüm .. bi gün içinde komple internet kablosunu dei$tirdiler çözdüler .. sinsile gereği alt kısımlardakiylerle görü$ürsen bi sonuç elde edemezsin .. en üstte kim varsa satı$la ilgili onunla görü$ seni görü$türmek zorundalar .. ve asla biz size dönecez gibi laflara kanma .. hemen cevap istiyorum ben 2.5 ay oldu i$imden kaldım millet ekti ben bakıyorum de .. ağlamayana meme yok .. gerekirse sesini yükselt bağır çağır .. tüketici hakları mahkemesine gidecğinden bahset .. alttan alırsan bu sene alamazsın bu traktörü yurt içi satı$ müdürü tolga saylan diyo . onun telefonunu alıp onunla görü$mek istediğini belirt siteden anladığım kadarıyla en üstte o var satı$ bölümünde .. senin sorununu tolga saylan çözer .. maille falan olmaz bu i$ ..

Ali SARAÇ link=topic=55445.msg592170#msg592170 date=1336659874' Alıntı:
gelde böyle $eylerin üzerine erkunt al .. kendi kendilerini küçültüyorlar bir traktör için . ( en azından biz bir tanesini biliyoruz ) belkide bu $ekilde bi çok traktörü teslim edemiyorlar .. üretemiyceğin yeti$tiremiyceğin traktörü niye satarsın anlamam .. küçük hesaplarla büyük mü$teri kaybetmek diye buna derim ben .. i$te her zaman diyoruz massey $öyle new holland böyle diye .. ama adamlar hernekadar pahalı ve teknolojik olarak geridede kalsalar söz verdikleri gün mallarını getiriyorlar .. büyük firma olmak bundan geçiyor .. nisan ba$ında ilaçlama bakinası aldım 2 tonluk newhollanddan pazartesi aldım dedim cumaya kadar gelicekse alırım gelmiycekse beni i$imden alıkoymayın gideyim x firma alayım diye .. 2 saat içinde geri döndü cuma günü makina evinde olacak diye .. ve dedikleri gibi cuma gününe teslim ettiler .. aldığım zamanda bu fabrikaların en yoğun zamanıydı .. en erken teslim edecek firma 1 ay müddet vermi$ti .. ama i$te newholland bi $ekilde fason çalı$tığı fabrikada ba$ka i$leri bıraktırdı benim makinamı yaptırdı ..
türk traktör, erkunta bakış iyi. ancak, geçen sene bizde dahil türk trakötör için, 2, 3 ay bekledik, ama hala gelmediği için vazgeçtik. bizim burdaki nh bayisine soruyordum geçen yıl ağustos ayında, nezaman geleceğini bilemem diyor bayi, artık fabrikaya inancım kalmadı vs birçok şey söyledi. ancak nekadarda olsa erkunt kadar geç olacağını sanmam. çünkü erkunt çıkardığı yeni model traktörlerden pek satış yapamayıp, elinde yeteri kadar mal olmadığı anlaşılıyor.

phantomerkunt link=topic=55445.msg592171#msg592171 date=1336659924' Alıntı:
şimdi ben burada kime hangi alana mesaj çekeceğimi düşünüyorum direkt üs tarafta erkunta çekmek daha mantıklı sanırım
yurt içi satış müdürü ve Pazarlama Sorumlusu ve Satış Analisti
bunların mantıklı olacağı düşüncesindeyim.

Ali SARAÇ link=topic=55445.msg592174#msg592174 date=1336660127' Alıntı:
arkada$ım sen $u : 0312 267 44 88 telefonu ara beni en üst yetikilinizle görü$türün 2.5 aydır traktörüm teslim edilmedi de .. net olarak bi cevap iste hangi gün gelecek diye öylede 1 hafta falan olmasın sen yeterince beklemi$sin .. ve adama deki sizin yetkiniz bu traktörü 3 gün içinde teslim etmeye yetmiyorsa sizden daha yetkilisini bağlayın de .. bayiide sana satanlarıda $ikayet ede ede üstlerinle görü$ .. ben internetimdeki yava$lama sebebiyle ttnetin genel müdürüne kadar görü$tüm .. bi gün içinde komple internet kablosunu dei$tirdiler çözdüler .. sinsile gereği alt kısımlardakiylerle görü$ürsen bi sonuç elde edemezsin .. en üstte kim varsa satı$la ilgili onunla görü$ seni görü$türmek zorundalar .. ve asla biz size dönecez gibi laflara kanma .. hemen cevap istiyorum ben 2.5 ay oldu i$imden kaldım millet ekti ben bakıyorum de .. ağlamayana meme yok .. gerekirse sesini yükselt bağır çağır .. tüketici hakları mahkemesine gidecğinden bahset .. alttan alırsan bu sene alamazsın bu traktörü yurt içi satı$ müdürü tolga saylan diyo . onun telefonunu alıp onunla görü$mek istediğini belirt siteden anladığım kadarıyla en üstte o var satı$ bölümünde .. senin sorununu tolga saylan çözer .. maille falan olmaz bu i$ ..
bugün tolga saylan ın numarasını öğrendim ara ara adam açmıyor şu ana kadar da geri dönmedi fabrikayı arayıp satış bölümünü bağlayın dedik orada da bir tanesi çıktı hiçbir şeyden haberi yok kemküm etti durdu bölgemizin satış müdürünü aradım hergün açan yada açmasada kendi geri dönen adam ne açtı ne geri döndü ama böyle gitmez yarın direkt fabrikayı arayıp ne geliyorsa ağzıma sayacam artık insanda sabır bırakmıyorlar güzel güzel konuşyoruz ama olan bize oldu üstelik bize sanki türkitye de daha hiç 100 lük teslim etmemiş gibi konuşuyorlar ama öğrenmiş olduğum son bilgilere göre 100 lükler teslim edilmiş ankara tarafında hatta millet tarlasında çalışıyor

ali_durmuş link=topic=55445.msg592177#msg592177 date=1336660549' Alıntı:
yurt içi satış müdürü ve Pazarlama Sorumlusu ve Satış Analisti
bunların mantıklı olacağı düşüncesindeyim.
yurtiçi satış müdürüne ulaşamadım bugün
pazarlama sorumlusu ve satış analisti olan zat ile bugün görüştük hiçbir sorumuza cevap veremedi laf kalabalığı yaptı en son ben tam bilemiyorum dedi çıktı

phantomerkunt link=topic=55445.msg592179#msg592179 date=1336660671' Alıntı:
yurtiçi satış müdürüne ulaşamadım bugün
pazarlama sorumlusu ve satış analisti olan zat ile bugün görüştük hiçbir sorumuza cevap veremedi laf kalabalığı yaptı en son ben tam bilemiyorum dedi çıktı
bu nasıl iş böyle yw paranla rezil oluyon.
zeynep hanımla görüşme şansınız hiç yokmu. siz görüşemezseniz, bile bayi onlarla görüşür. veya sizi görüştürür. düşüncesindeyim...

senı madur edemezler.... paranı eksık ödesen yeridir biz t5050 ' yi alırken aylarca bekledık elımızde traktörü de takasa saymışlardı t5050 gelene kadar td65 verdıler sağolsunlar

ali_durmuş link=topic=55445.msg592182#msg592182 date=1336660935' Alıntı:
bu nasıl iş böyle yw paranla rezil oluyon.
zeynep hanımla görüşme şansınız hiç yokmu. siz görüşemezseniz, bile bayi onlarla görüşür. veya sizi görüştürür. düşüncesindeyim...
aynen öyle oldu fuarda martın 15 ine en geç sonuna söz vermişlerdi adamlar şimdi piyasada yok aslında bugüne kadar 100 lük kimseye teslim edilmemiştir diye bkledik çünkü her aradığımızda merak etme ilk sana teslim edeceğiz diyorlardı ama öğrendim ki alan çiftçiler var hatta adını bile öğrendim bu daha çok kafamı bozdu türkiyede ilk sipariş eden 3-4 kişinin arasındayız biz muhtemelen çünkü siparişi türkiye de ilk gösterime çıktığı gap tarım furında 26 şubatta verdik