2,5 AYDIR ERKUNT GELEMEDİ

Ynt: 2,5 AYDIR ERKUNT GELEMEDİ

qarizmatiqa link=topic=55445.msg592187#msg592187 date=1336661337' Alıntı:
senı madur edemezler.... paranı eksık ödesen yeridir biz t5050 ' yi alırken aylarca bekledık elımızde traktörü de takasa saymışlardı t5050 gelene kadar td65 verdıler sağolsunlar
evde 2 traktörüm daha var ama 3. de lazım oluyor zaten lazım olmasa niye 3 traktör bağlıylım kapıya işleri aksatmaya başladı şu anda ayrıca inan daha köyde gezemiyorum her gören soruyor ne oldu ne olduen son diyecem birine zıkkımın kökü oldu yani bizi de rezil ediyorlar

kardesım 1 ,2 hafta daha sabret belkı 100 ler bole gec gelıodur bız 80 lık aldık aldıgımız gun gonderıyolardı bız ıstemedık amcamla ortak oldugumuz ıcın onla konusduk ortaklıgı bozduk aradık bayıyı ardıgımız aksam 5 de traktor geldı kapımıza.. ve erkuntun sıtesınde cıkan haberde okudum cok yogun ıstek varmıs sıra baya varmıs http://www.erkunttraktor.com.tr/?win=haberler/ en son yayınlanan haberde yazıyor sıra cok olabılır.. bana kalırsa bırazda bayıden kaynaklanıyor.. bayı bıraz kendı sıkıstırması lazım. sızın bayı bıraz pasıf bana kalırsa veya ısının ustune dusmuyo bız bayıye servıs cok gec gelıo dıe sıkayette bulunduk 30 dk ıcınde servıs kapımızada. sızın bayı pasıf bana kalırsa bızle cok ıı ılgılendı fabrıkada bayıde servısde..

arkadaşlar bunlar resmen bayılerın oyunu kım ne derse desın bızım burda nev hollandcılar 2-3 ay kesın beklıyorlar herbırı..bızım köyden adam vazgectım ıstemıyorum dedı aramı gerı ıstıyorum başka bır marka alacagını söyledı ertesı gun akşam traktör tak kapının önune ındı..aracılara kendınızı ezdırtmeyın..

alakazem_43 link=topic=55445.msg592198#msg592198 date=1336662602' Alıntı:
arkadaşlar bunlar resmen bayılerın oyunu kım ne derse desın bızım burda nev hollandcılar 2-3 ay kesın beklıyorlar herbırı..bızım köyden adam vazgectım ıstemıyorum dedı aramı gerı ıstıyorum başka bır marka alacagını söyledı ertesı gun akşam traktör tak kapının önune ındı..aracılara kendınızı ezdırtmeyın..
ben size katılmıyorum. bizde sipariş verdik, td100d 1 ay falan geçikme olunca vazgeçildi. bayinin kendisi dedi ben artık fabirkaya güvenmyorum diye nemzan geleceği belli olmaz dedi. birde şu mantıkla düşünün bayi malının gelmemesini istermi, müşteri kaybetkmek istermi? sizin dediğiniz mantıkla olsa, nh bayisi gözden düşerdi. tüm bayiler için geçerli bu lafım...

Fuarda bile olsa bu traktörü bayi aracaılığıyla anlaşmadınız mı, takas yaptığın traktörü bayi almadı mı. Ne işin var fabrika müdürüyle. Bayinin yakasına yapış. eski traktörü alıp satmasını biliyor. Sırf gıcıklık için ordan gözüne 2. el bi traktör kestir. senin 100 lüğü getirene kadar bütün işlerini o traktörle yap.

keltaşlı link=topic=55445.msg592237#msg592237 date=1336664668' Alıntı:
Fuarda bile olsa bu traktörü bayi aracaılığıyla anlaşmadınız mı, takas yaptığın traktörü bayi almadı mı. Ne işin var fabrika müdürüyle. Bayinin yakasına yapış. eski traktörü alıp satmasını biliyor. Sırf gıcıklık için ordan gözüne 2. el bi traktör kestir. senin 100 lüğü getirene kadar bütün işlerini o traktörle yap.
gidip bayiden bir kral alayım 285 le 265 ten başka traktör yoktu en son gördüğümde

keltaşlı link=topic=55445.msg592237#msg592237 date=1336664668' Alıntı:
aynen katılıyorum ok-*-s

Atacan sıkıştırın topogili yoksa zor gelir traktör böle giderse ne bu yahu 2.5 ay beklenir mi traktör..

ceya023 link=topic=55445.msg592262#msg592262 date=1336665458' Alıntı:
Atacan sıkıştırın topogili yoksa zor gelir traktör böle giderse ne bu yahu 2.5 ay beklenir mi traktör..
abi sürekli sıkıştırıyoruz ama.........

ceya023 link=topic=55445.msg592267#msg592267 date=1336665865' Alıntı:
satış pazarlamada yalçın serter duruyomu hala onu arayın ikide bir :)
mustafa bey var onu arıyoruz bugün siteden bir arkadaş satış sonrası müdürü yalçın bey in numarasını verdi onu da yarın arayalım yurtiçi satış müdürü tolga saylan ın numarasınıda bulduk aradık açmadı

Bizim köydede bi abi case jx75 aldı traktö geç kaldı aradı fabrikayı abi traktör nerde john deere bastırıyo bunrdan valla caycam traktörden flan dedi birazda sinirli konuştu tabi 2 gün sonra case geldi :D sende öle bişeyler yap bence

bizim köydede bir abimiz almıştı denizli fuarından aynı 2 buçuk ay bekledi gelmedi ekim işleride sıkışınca mf 5455 aldı geçti..1 haftada teslim ettiler

vale link=topic=55445.msg592342#msg592342 date=1336672931' Alıntı:
bizim köydede bir abimiz almıştı denizli fuarından aynı 2 buçuk ay bekledi gelmedi ekim işleride sıkışınca mf 5455 aldı geçti..1 haftada teslim ettiler
bizim de işler sıkışmak üzere önce sıkıntı yoktu ama sıkıntı başladı şu anda

Bence erkunt üretim kapasitesini artırmalı yada fabrika vardiyalı çalışmıyorsa 3 vardiya yapmalı çünkü vatandaşı magdur ediyor.. kaliteli ürün yapmanın yanında satış ve satış sonrasıda bir firma için çok önemli... inşallah en kısa zamanda kavuşursun traktörüne dostum

arkadaşlar bugün bayinin ve fabrikanın bizi bilgilendirmesine göre motor bugüne kadar avrupa dan gelecek olan bir parça için bekletilmiş o parça gelmiş bizim adımıza fatura edilen traktöre monte edilmiş ve traktör yarın yüklenecekmiş ilginiz için hepinize teşekkür ederim

phantomerkunt link=topic=55445.msg592863#msg592863 date=1336760266' Alıntı:
arkadaşlar bugün bayinin ve fabrikanın bizi bilgilendirmesine göre motor bugüne kadar avrupa dan gelecek olan bir parça için bekletilmiş o parça gelmiş bizim adımıza fatura edilen traktöre monte edilmiş ve traktör yarın yüklenecekmiş ilginiz için hepinize teşekkür ederim
ne parçasıymış ki

vale link=topic=55445.msg592867#msg592867 date=1336760382' Alıntı:
ne parçasıymış ki
onu söylemiyorlar diğer bekleyenlere de aynısını demişler parça almanya dan gelmiş önceden üzerinde olan parçayı sorun yaratabileceği için sökmüş yenisini sipariş etmişler aldığım bir duyuma göre parçanın hidrolik pompası olma ihtimali vaar ama pompa mı değil mi bilmiyorum lakin hidrolikle ilgili bir aksam diyorlar

hayırlısı olsun inşallah biran önce gelir görürüz yarın yukenirse pazar günü elazıg da olur en geç..