Vallahi yazdıklarının aynısını yazcaktım . Bi baktım yazmışsın bile.
Vallaha mı
Valla 500gr fazla yaksın öyle traktör. 6115r kullanma fırsatım olmuştu,bence çok şahane harika bir traktör. O premium hissiyatını hissettiriyor. Özellikle klima konforu çok iyi,kabinin her yerinden üfürüyor gibi ayrıyetten tls sistemi diğer markalara göre eşsiz bence,6615 MF ön aks süspansiyonlu modele göre konuşuyorum. JD de kullanılan TLS hissedilir çok daha sarsıntısız. Deneme fırsatım oldu ikisini de
500 gram yaksa iyi ya çok daha fazlaysa Ben ilk olarak bir sene kadar 6930 Premium da tls siz ardından kısa bir süre 6430 Premium da tls li olarak kullanmıştım aradaki farkta tls nin müthiş bir konfor sağladığını söyleyebilirim gerçekten müthiş yumuşak. Demo gününde 6616 kullanmıştım ama ön aks süspansiyonu yoktu dolayısıyla bir kıyaslama yapamam. Ama şunu diyebilirimki 6616 tls olmayan bir 6930 dan daha rahat. Lastik boyutları ve basınçlarıda çok önemli faktör bunlarada dikkat etmek gerekir. Sonuç olarak tls nin fark yaratabilceğini söyleyebilirim. Ama bu saatten sonra bir John Deere'ım olacaksa eğer kesinlikle IVT den aşağısı olmaz