Güzel konu olmuş Yusuf emmi 100 hp üzeri imkansızlardayım Mf + Class derim bu seçeneklerden çıkmadan.. Deutzun sadece motoruna evet.
Sahibinden.com da dikkat cekici sayida 2. El 5445 var dikkatimi cekti , sıkı bir MF ci olarak bunu hayra mi yorayim anlamadimtabikide massey .. sebebi çok açık , girecek sahibinden.comda bi öteki markaların ikinci eline bakacak bi masseyin .. massey altın gibi .. deutzu bilmemde claas bayiileri claas takasına girmiyor .. uzak duracaksan claastan uzak dur son sahibi olursun ..
Sahibinden.com da dikkat cekici sayida 2. El 5445 var dikkatimi cekti , sıkı bir MF ci olarak bunu hayra mi yorayim anlamadim
45 lerin yakıtı hp sine göre yüksek imiş. Vede biraz pirim yaptigi için kullanıcılari hazır pirim yapmisken daha buyuguyle degistiriyorlarMIŞ Mesela 5455 ve daha büyükleri.Sahibinden.com da dikkat cekici sayida 2. El 5445 var dikkatimi cekti , sıkı bir MF ci olarak bunu hayra mi yorayim anlamadim
onun bi sebebi var hiçde prim yapmıyor 5445 ben traktör ararkende 100 civarıydı euro aldı başını gitti hala 100 110 civarı tutanın elinde kalıyor.o ssride 5455 5460 çok tutuluyo hele sisu motorlu 5460 ilan düştümü az temizse hemen uçuyor.bide benim yorumumu marka fanatikliği olarak algılamayın bende mf yok hiçde sevmem evimede sokmamaya gayret ediyorum.newholland kullanıcısıyım türkiye şartlarında bi gerçek var büyüğü küçüğü mfnin her zaman prim yapıyor her zman aranıyor.seversin sevmezsin mfyi dediğim gibi bende sevmem kullanamam ama çok tutuluyor kardeşim.
Ali abi mf yı bu kadar sevmemendeki sebep nedir merak ettim doğrusu...
arkadaslar bende NH tr6 120 var, ama yanilmiyosam 6125R olmasi gerekli tarlada lazer yaparken yanina oturdum ,ustune traktor oldugunu sanmiyorum benim motorumu ikiye katlar,traktör "u 19 devire sabitledi,nekadar zorlarsan zorla devir kaybetmiyo,bayilma zaten yok,bana gore traktorler ikiye ayriliyo R serisiJD ve Digerleri diye
Abi insallah konya fuarini ayni gune denk getiririz pazarlikta bulunmak isterim CLAAS Bizim işimiz biliyonyorumlar gayet kaliteli ve yol gösterici..
ne mf ne claas nede deutz yabana atılacak markalar
değil tabi..
zaten dünya genelinde bu işlerle uğraşan her bireyin
kesinlikle bilip güvendiği markalar..
eminimki seçim ne olur olsun pişman etmeyecektir.
inşallah bu konu 1 ay daha revaçta olur
ve biz mart 2016 konya fuarına kadar
kesin karar vermiş oluruz..seçeceğimiz bu traktörü
alacağımız arkadaşımız konuyu devamlı takip ediyor
sizlerin bu güzel yorumları ve fuardaki pazarlıklar
kaderini belirleyecek..
inşallah hayırlısı nasip olur.
yorumlar için hepinize teşekkür ederim.
devam edelim lütfen.
Abi insallah konya fuarini ayni gune denk getiririz pazarlikta bulunmak isterim CLAAS Bizim işimiz biliyon
Anlaşılan sizin için güzel bir deneyim olmuş Bindiğiniz traktörde lazerde 1 saatte ne yakıyor diye sorduğunuzu umuyorum, sizde traktörünüzün gazını 19 a sabitleyin 1 saatlik çalışma sonrası aradaki yakıt farkını bizimle paylaşırsanız seviniriz.
Birde TR 6.130 çekişte kıyas yapmak için daha uygun sanki..
Valla 500gr fazla yaksın öyle traktör. 6115r kullanma fırsatım olmuştu,bence çok şahane harika bir traktör. O premium hissiyatını hissettiriyor. Özellikle klima konforu çok iyi,kabinin her yerinden üfürüyor gibi ayrıyetten tls sistemi diğer markalara göre eşsiz bence,6615 MF ön aks süspansiyonlu modele göre konuşuyorum. JD de kullanılan TLS hissedilir çok daha sarsıntısız. Deneme fırsatım oldu ikisini deAnlaşılan sizin için güzel bir deneyim olmuş Bindiğiniz traktörde lazerde 1 saatte ne yakıyor diye sorduğunuzu umuyorum, sizde traktörünüzün gazını 19 a sabitleyin 1 saatlik çalışma sonrası aradaki yakıt farkını bizimle paylaşırsanız seviniriz.
Birde TR 6.130 çekişte kıyas yapmak için daha uygun sanki..