Kredi kartından 10 bin liralık alışveriş kolay, gübre mazotla hallolur. Ancak bunu zorunlu kılan bir yükümlülüğünüz var mı, kredi sözleşmenizi bir inceleyiverin.Merhabalar geçen sene sabit faizle çektiğim kredi vardı. Bu sene beni sürekli arıyorlar kredi kartından 10 bin liralık alışveriş yapmazsan faizi yükselticez diyorlar var mı başına böyle bişi gelen
Krediyi kullanırken böyle bişi söylenmedi ankaradan yazı geldi dedi bankacı sürekli arayıp sıkıştırmaları hoş değil aylık 10 bini doldur diye baskı yapılıyorKredi kartından 10 bin liralık alışveriş kolay, gübre mazotla hallolur. Ancak bunu zorunlu kılan bir yükümlülüğünüz var mı, kredi sözleşmenizi bir inceleyiverin.
Aylıksa iş değişir, önemli miktar.Krediyi kullanırken böyle bişi söylenmedi ankaradan yazı geldi dedi bankacı sürekli arayıp sıkıştırmaları hoş değil aylık 10 bini doldur diye baskı yapılıyor
Alisveris yapmazsan biraz sıkıntı çıkartıyorlar başkan bir varil mazot aliverMerhabalar geçen sene sabit faizle çektiğim kredi vardı. Bu sene beni sürekli arıyorlar kredi kartından 10 bin liralık alışveriş yapmazsan faizi yükselticez diyorlar var mı başına böyle bişi gelen
Traktör kredisi olarak değilde ziraat bankası 3yıllık kredileri tekrar 5 yıl yaptılar diye bende duydum muhtemelen traktör krediside çıkmıştırTraktör kredisi beş yıla çıkmış diye duydum varmı öyle birşey duyan felan
Traktorum 2006 model 6bin saat 65 hp bi traktorNe kadar saçma işler, ilk traktörünü alan ne demek, traktörü olan adam çiftçi değilmi yani, kredi traktörü olmayan çiftçiye verilecekse, hiç çiftçilikle alakası olmayanlara avantajmı sağlamak istiyorlar, hobicilere vs.. o zaman hiç taxi plakası olmayanada vergisiz otomobil satsınlar, plakası olan taxi ci otomobil yenilemekte zorlansın vergili ötv li alsın iş yapacağı otomobilini.
Saçmalıkta sınır tanımayanların ülkesi olduk, emekli çiftçiyede 5 bin lira vermiyeceklermiş, ziraat odası başkanı neyse konuştu, çiftçi ülke ortalamsını 3 de biri gelire sahip dedi, ama bu enflasyon devalüasyonda emekliyi ve çiftçiyi bu kadar düşünen elbet hakettiğini görür, hala saçmalamaktalar pes.
Sen çiftçisin önceden traktörün varmış yenileyemezsin sana 5 yıllık kredi yok, eğer yeni traktör alacaksanda 3 yılda getirecen parayı, traktörü eskitirken kime güvendiysen ona git diyeceklerini kırk düşünsem aklıma gelmezdi.
İlk traktörünü alanlarda bi daha eskitmesin, yoksa pabuç pahalı bakın ona göre.
TZOB Genel Başkanı Bayraktar'dan 'ikramiye' açıklaması
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Kanunla çalışmayan emeklilere verilecek 5 bin liralık ödeme, çoğu çiftçimizin aldığı destekten fazladır. Emekli çiftçilerimiz başta olmak üzere tüm çalışan emeklilere 5 bin lira ödeme yapılmalıdır” dedi.www.milliyet.com.tr
O zaman var olanı satalım üzerimizde traktör yokken, o şekilde başvuru yapalım?Evet ilk traktör alan üzerinde traktör kaydı olmayan 5yil oran da 19.5 yıllık
diğer tüm bankalar gibi ziraat bankası da çiftçinin dostu değil kar ortağıdır bunu bilerek alışveriş yapılırsa sonuçlara kimse şaşırmazMerhabalar geçen sene sabit faizle çektiğim kredi vardı. Bu sene beni sürekli arıyorlar kredi kartından 10 bin liralık alışveriş yapmazsan faizi yükselticez diyorlar var mı başına böyle bişi gelen
aynen öyle hemşerim adamına göre bu devirde herşeyTraktorum 2006 model 6bin saat 65 hp bi traktor
Bugün aynı ayarda bi traktor en az 1.5 1.6m
Yaptığım işe bakıyorum kazandığım paraya bakıyorum gece gündüz belli değil yinede alma güçüm yok
2021 de 1 sezonda kazandım paraya ozaman td75d blm çok rahat peşin alabiliyordum
Şuanda 3 yıllık birikim ve bi okadarda borç yapsam bi okadarda faiz ödesen anca ulaşabiliyorum zaten ürün fiyatları dip yapmış
Hâlen daha traktora saldıran 1 2 3 yaşındaki traktoru beğenmeyenler ben 18 yaşındaki traktorumdan çok memmunum
Ziraat bankasi kadar lanet banka yok ordaki muşteri temsilcimin tavirları ve nezaman gitsem ayni kişilerin işlemleri adam kayırma falan fililan 5m hipoteğe 500bin istesen vermiyor
Yok cek zorunluluğu yok k.k zorunluluğu gerçekten köstek bankası oldu
Krediyi kullanırken böyle bişi söylenmedi ankaradan yazı geldi dedi bankacı sürekli arayıp sıkıştırmaları hoş değil aylık 10 bini doldur diye baskı yapılıyor