Olsun sen helal yap Allah yardım eder bankaya giripte kurtulan ggordun mu yada işi düzgün giden çevrene bir bakAna parayı da biriktirinceye kadar enflasyon eritiyor be abi
Olsun sen helal yap Allah yardım eder bankaya giripte kurtulan ggordun mu yada işi düzgün giden çevrene bir bakAna parayı da biriktirinceye kadar enflasyon eritiyor be abi
Kefil istiyor hayvanların küpe numaraları kayıtlıysa onları gösteriyorsunuzGelip hayvanları kontrol etme durumlari oluyor mu ve kefil vs ?
Muhtar varMüstakil tarla tapu daire tapu ipotek verilirse kredi onaylanır.kredi almanın en kolay yolu ipotek göstermektir, ziraat için , Allah ödeme kolaylığı versin.yada memur kefil...
Hepsi mevcut umarım bir aksilik çıkmaz uyarsa almayı düşünüyorumKefil istiyor hayvanların küpe numaraları kayıtlıysa onları gösteriyorsunuz
Kefille iş yapmadığım için bilemiyorum, muhtar memur sayılmaz gibi normal kefile girer, siz ziraate gidin soruların cevabı orda, ama faizi var, en az%4 ile8 arası faizsiz olayı kalktı, sizi bozarmı bilmem.Muhtar var [emoji4]
Reis TEbin faiziyle ne kadar oduyeceksinBen geçen eylül ayında sadece işletme belgesi ile 16,000 lira çektim. Dosya masrafları ile birlikte ödemem gereken net tutar: 16,400 lira. Geçen ayın sonunda bu güzellikten bir daha yararlanim diyerek bankaya gittim, gitmez olaydım. Sigorta, kefil, kontrol gibi bir sürü ıvır-zıvır çıkarmışlar.
En sonunda hayvancılık kredisinden vazgeçip bitkisel üretim adı altında 12,000 liralık bir kredi çektim. Yaklaşık olarak bu kredi için de 550 liralık dosya masrafı ve bir miktar tarsim kesintisi oldu. Bu kredi bana az geliyor derken, TEB beni aradı; kefilsiz, masrafsız, sigortasız ve hiç uğraşmasız 25,000 lira verebileceklerini söyledi. %1,9'luk faizle 25,000 lirayı çektim.
İşte o ziraat bankası mı simit sarayı mı ne? O aslında hiçbir zaman çiftçinin bankası olmadı.
12 ayın sonunda 25,000 lira için yaklaşık olarak 30,700 lira ödeyeceğim.Reis TEbin faiziyle ne kadar oduyeceksin
Kefille iş yapmadığım için bilemiyorum, muhtar memur sayılmaz gibi normal kefile girer, siz ziraate gidin soruların cevabı orda, ama faizi var, en az%4 ile8 arası faizsiz olayı kalktı, sizi bozarmı bilmem.
Daha nasıl anlatılabilirdiGemi batıyor fakat kıç tarafındakiler yükseliyoruz sanıyor durum bundan ibaret.
Çok güzel bir tespit ve benzetme olmuş, ağzına sağlık. Durumumuz daha iyi tarif edilemezdi.Gemi batıyor fakat kıç tarafındakiler yükseliyoruz sanıyor durum bundan ibaret.
Kıçın iki parmak ötesindekinin arasındaki bitlerin durumu vahim onlar nolacasaGemi batıyor fakat kıç tarafındakiler yükseliyoruz sanıyor durum bundan ibaret.