Zimer Tarım Aramazıda..

Ynt: zimer tarım aramızda

umut hocam, ufuk abi ve ben birer trakyalı olarak Zimer tarım ' ın malzemelerinde edinmek isteriz. stoklarda harman vadeli ne var acaba ? :D
3 metre gübresiz mibzere hayır demem mesela ;) ardından senin tilllerin kanatlı halinden gerekiyor.... liste uzun.

GÜRKAN link=topic=71623.msg827221#msg827221 date=1389645876' Alıntı:
umut hocam, ufuk abi ve ben birer trakyalı olarak Zimer tarım ' ın malzemelerinde edinmek isteriz. stoklarda harman vadeli ne acaba ? :D
3 metre gübresiz mibzere hayır demem mesela ;) ardından senin tilllerin kanatlı halinden gerekiyor.... liste uzun.
Gürkan hocam bugün Can Zimerle konuştuktan sonra siteye üye oldu .ürünleri şuan facete paylaşıyor.bizim köy genelde onunla çalışıyor sağlam ve kaliteli ürünler üretiyor.fiyatta anlaşılmayacak biride değil.bende zimerin mibzeri var benden daha yaşlı daha ne zincir koptu ne başka bişey daha bi o kadar yıl gider bize.hep markalı ürünler diyoruz ama böyle firmalara istediğimiz özellikte ürün yaptırabiliyoruz.yani traktöre göre makina

umutmalkoc link=topic=71623.msg827231#msg827231 date=1389646283' Alıntı:
Gürkan hocam bugün Can Zimerle konuştuktan sonra siteye üye oldu .ürünleri şuan facete paylaşıyor.bizim köy genelde onunla çalışıyor sağlam ve kaliteli ürünler üretiyor.fiyatta anlaşılmayacak biride değil.bende zimerin mibzeri var benden daha yaşlı daha ne zincir koptu ne başka bişey daha bi o kadar yıl gider bize.hep markalı ürünler diyoruz ama böyle firmalara istediğimiz özellikte ürün yaptırabiliyoruz.yani traktöre göre makina
katılıyorum. markalı ürün alınca standart ürün alıyoruz. herhangi bir değişiklik istediğimizde ilgilenen olmuyor. zimer tarım gibi firmalarda ,ürünlerde ihtiyaca göre , mümkünse istenilen değişiklik yapılıyor. böylece ekipmandan maksimum verim elde edilıyor. şuana kadar şancı bilmak ve bilsel den alışveriş yaptık. ekipman ihtiyacı olan herkesin önce hayrabolu sanayisine bakmasını öneririm. kesinlikle kaliteli mallar üretiyorlar.

umutmalkoc link=topic=71623.msg827231#msg827231 date=1389646283' Alıntı:
Gürkan hoca ile bize merdane lazım , asklı tiplerden , harman vadeli :)

ufukk link=topic=71623.msg827253#msg827253 date=1389647206' Alıntı:

zaten hep öyle olur. merdane niyetiyle çıkarız, allah bilir neler alıp geliriz. harman vade konusunda zimer tarım gerekli kolaylığı yapacaktır diye düşünüyorum ;) trakkulup üyelerinin farkı olması gerekli. kefil de umut hoca :D

GÜRKAN link=topic=71623.msg827264#msg827264 date=1389647630' Alıntı:
zaten hep öyle olur. merdane niyetiyle çıkarız, allah bilir neler alıp geliriz. harman vade konusunda zimer tarım gerekli kolaylığı yapacaktır diye düşünüyorum ;) trakkulup üyelerinin farkı olması gerekli. kefil de umut hoca :D
siz gelin buraya sizden önce aldıklarınız tırla yollarız :D

Ödemeyiz , Umut hoca öder :)

ufukk link=topic=71623.msg827253#msg827253 date=1389647206' Alıntı:
Madem mibzere de ihtiyaç var bence merdane işini mibzerle kombine düşünün çok faydalı oluyor.Bizim mibzerler çekili olduğu için merdaneyi mibzerin arkasına takıyoruz ama bir komşumuzda şakalak ' ın kendinden merdaneli mibzeri var o tabi daha rahat.

GÜRKAN link=topic=71623.msg829101#msg829101 date=1389910717' Alıntı:
zimer tarım foruma tekrardan hoşgeldiniz. öndeki benim motora benziyor zaten, arkasına da aynı mibzerden yapsak nasıl olur? ;)
hiçte fena olmaz abi mükemmel olur derim bu resim bana memnuniyet olarak yollandı bi müşterimden inşallah sizin gibi saygı değer abilerimizide memnun ederiz

zimertarim link=topic=71623.msg829118#msg829118 date=1389911315' Alıntı:
hiçte fena olmaz abi mükemmel olur derim bu resim bana memnuniyet olarak yollandı bi müşterimden inşallah sizin gibi saygı değer abilerimizide memnun ederiz
geçen çarşamba günü ordaydım göremedim seni, kısa zamanda görüşcez yine. inşallah zimer tarım kalitesine sahip ürünleri kullanmak nasip olur bize de.