Zf ile mekik arası fark..

Ynt: Zf ile mekik arası fark..

E serisi erkuntta bulunan transmisyon ile zf nin arasındaki tek fark sadece zf de bulunan 1,2,3,4,vites+1ve 2 takviye buna artı olarak bu viteslerin hepsini yandaki ara kol dediğimiz takviye ile bölünmekte idi birde geri vites vardı geri viteste aynı diğer viteler gibi 8 kademe oluyordu E serisinde ise yine 1,2,3,4, var 1,2,(+)olarak 3 takvive bulunyor ve 2 vites kolunun dışında sol taraftada ileri ve geri vites levyesi bulunmakta bu da maddi olarak yaklaşık aralarında 5,000 tl gibi bir fiat farkı oluşturuyor

bi yanlışlık vardır bu işte ben daha geçen hafta 70 t nimeti 55 500 tl ye aldım kabin +klima ama sadece kompresör yok

emektraktor link=topic=39028.msg337467#msg337467 date=1297169451' Alıntı:
E serisi erkuntta bulunan transmisyon ile zf nin arasındaki tek fark sadece zf de bulunan 1,2,3,4,vites+1ve 2 takviye buna artı olarak bu viteslerin hepsini yandaki ara kol dediğimiz takviye ile bölünmekte idi birde geri vites vardı geri viteste aynı diğer viteler gibi 8 kademe oluyordu E serisinde ise yine 1,2,3,4, var 1,2,(+)olarak 3 takvive bulunyor ve 2 vites kolunun dışında sol taraftada ileri ve geri vites levyesi bulunmakta bu da maddi olarak yaklaşık aralarında 5,000 tl gibi bir fiat farkı oluşturuyor
emek traktör köylüoğlu ' nun karşısındaki mi oluyo adem abinin karşısı

nh link=topic=39028.msg337461#msg337461 date=1297168623' Alıntı:
Peki E serisi levyeli ama onu son zamnalar çıkardılar onlarda T serisi gibi az yakacakmı ? levyeliyi durmadan geçirebilrisin ama dagılrsa ;)
şöyle bişi olurmu?: T serisi bildin kara şanjıman mı oluyor bu E serisini yeni çıkardılar artık ileri dogru düşünüp e sersi yenilik olup ilerdede Sthulle şanjıman mı çıkarcklar T serisi eskiden kalmış bi şanjımanlımı olucak :S :D karışık duyguar içersindeyim walla :D
kardeşim ne yaptın yaw:) soru üstüne soru:) nh lerdede carraro şanzıman kullanıyo sorun çıksa kullanmazlar carraro ' nun kullanımı hoşuma gidiyo geçen 70t kullandım bayağı takviye 1 bizimkinin tak.vy3 hızında idi tabi yol konumunda idi vitesler zf ' nin bide hızlı gitmesi var

Walla kusra bakmayın motoru çok bilmediğimiz için çok soru sorduk ve dun gece herşey aydınlattık..
şimdi babam burdaki şubedeki eleman ve parton arasında bi fiyat karşılaştırması wardı..
şimdi dun akşam patron geldi bende herşeyi sordum ögredik.. 50 bin lira fiyat E serii 70 lik içinmiş babam levye demiş ondan karışmış..
dün akşam Zf:16-8 70T erkuntun kab. klimallı sadece kompresör ve o hidrolık orta kol yok sıkı azarlık sonucu 52 bin liraya aldık 10 gün içinde motor gelecek.. 12 bini verdik 40 bin kredili şekilde 2. motor olarak aldık..
yardımlar için tşkler ister konuyu kilitleyin istersenizde faklı kişiler bu tarz soru sormak isterlerse onlar burdan devam edebilir..

murat_saribas link=topic=39028.msg338429#msg338429 date=1297343104' Alıntı:
ÇÜNKÜ BENİM TRAKTÖRÜN ÜZERİNE 4X4 İÇİN 8 DAHA İSTEMİŞLERDİ ODA 51,5 52 YAPIYORDU
Wala vbizde deik zati biz makinada kullancaz bunu dedik 50 binden fazla para çıkmaz dedik oda e serisini iste 45 bile verim dio ama illa dedim zf olucak 16 olucak Tn serisi gibi :D sonra verdi işte zati 64 dedi zf lükse bende bize az yakıyor die bundan alıyoruz dedim yoksa Td 75 alacaktık en sonunda oldu işte bakalım gelince görecez azmı yakacak çokmu :D hayırlısı olsun dedik artık..

gardaşım hayırlı olsuj aldınız mı motoru 16+8 aldığın iyi olmuş vites seçeneği çok olur bizim same de levye yok ama geri takviyede o da iyi yarım levye gibi :)

nh link=topic=39028.msg338432#msg338432 date=1297343353' Alıntı:
Wala vbizde deik zati biz makinada kullancaz bunu dedik 50 binden fazla para çıkmaz dedik oda e serisini iste 45 bile verim dio ama illa dedim zf olucak 16 olucak Tn serisi gibi :D sonra verdi işte zati 64 dedi zf lükse bende bize az yakıyor die bundan alıyoruz dedim yoksa Td 75 alacaktık en sonunda oldu işte bakalım gelince görecez azmı yakacak çokmu :D hayırlısı olsun dedik artık..

hayırlı olsun gule gule kullan ok-*-s

nh link=topic=39028.msg338432#msg338432 date=1297343353' Alıntı:
hayırlı olsun kardeş allah kazalardan korusun

Saolun arkadaşlar ;)
doganbey1 link=topic=39028.msg338557#msg338557 date=1297357300' Alıntı:
Semihim hadi hayırlısı olsun:D aga artık sitede motorlar bir bir yenileniyor:D
NApalım dogan artık devir yenilikçi devri :)