Ynt: Zetor traktör almak istiyorum
Yorumuna katılıyorum, ve aslında hepimiz bu şekilde objektif değerlendirmeler yapmayı bilirsek çok daha isabetli seçimler yapabiliriz. Ve tavsiye ettiğin motoru da inceleyeceğim, ayrıca tavsiyen için de teşekkür ederim.
fatih ödemişli link=topic=35958.msg451577#msg451577 date=1317972335' Alıntı:kımsenın motoruda kötu deıldır adam tamah etmiş calışmış dıdınmış aklı ona basmıs nh mf fend valtra vs.almış...senınkı kötü benımkı daha ıyı demeye hakkımız yok önemlı olan marka fanatıklıgı yapmadan objektıf artı ve eksılerını belırtmek mesala a60da mazot deposu sırtta arkada arka göruşu engellıyo soledım araya almışlar yenılerınde..levye koyun dedım koymuşlar yol hızı az dedım vıtes az dedım 12x12 yapmışlar 40 km hız olmuş vs vs . yanı çıftçılerı dınleyıp a65 ı çıkarttılar işte daha gelmedı sadece fotolarından ıdare edıyorum artık hatta bayı dıyor sen bundada eksık bişiler bulursun dıye tabı bulcam bulcaz bulmalıyız oglum ben gıbı bılmem kac sene gerı teknolojı aletlerle omrunu tuketmesın daha modern bişilere bınnsın kullansın dıye ok-*-s
Yorumuna katılıyorum, ve aslında hepimiz bu şekilde objektif değerlendirmeler yapmayı bilirsek çok daha isabetli seçimler yapabiliriz. Ve tavsiye ettiğin motoru da inceleyeceğim, ayrıca tavsiyen için de teşekkür ederim.