Zetorun 115 hp deki tork miktarını söylermisiniz
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Videodaki 115hp Zetor mu?
Zetorun 115 hp deki tork miktarını söylermisiniz
Ben bilmem tork yedegini yalniz emin olmak icin bidaha baktım 538 torkmus
Ozaman 6lı pullugu cekerken kullanmadiğı haliyle gidiyor ne diyeyim dın normunda 100e mi düşüyorBu listedekiler Dın normunda değil yanıltır sizi tarlada alamazsınız o kadar güç
Videodaki 115hp Zetor mu?
Ozaman 6lı pullugu cekerken kullanmadiğı haliyle gidiyor ne diyeyim dın normunda 100e mi düşüyor
İlk videoda zetor90 - landini105 diyo.. zetor net 87 bg.. landiniyi tam bilmiyom.. ama kesin daha buyuk zaten 1 tonluk kepce var ustunde fazladan..
O yarista fendt ve zetor yarisiyor ama olay şu herkesi yenip sampiyon olmus bende fendt in torkinu normunu bilmiyorum ama jd yi felan hep eledigine göre sampiyon olmus nasıl olur bu iş arada var 50 tork degeriO römork yarışındaki kaçlık?
Aktarma organlarından fark edebilir. Bildiğim kadarıyla zetor 6 vites ve 3 ana vitesle 3 x2 ile değil direk 6 ana vites yani arada fazladan bi aktarma organı dişli yok.O yarista fendt ve zetor yarisiyor ama olay şu herkesi yenip sampiyon olmus bende fendt in torkinu normunu bilmiyorum ama jd yi felan hep eledigine göre sampiyon olmus nasıl olur bu iş arada var 50 tork degeri
Hacı tork yedeği nedir ne işe yarar?Jd6115 - max. Power 127 bg - tork:538/t.yedegi ?
Zetor 130 - net 127 bg - tork 558/ t.yedegi %42
*zetor tum modeller icin tork yedegini acikca surekli yaziyor.. cunku ortalamanin ustunde yani hakli olarak reklamini yapiyor..
Fendt te hiç ara yok direkt olarak vario dişli vites arası kaybı da yok bilemiyorum böyle yarışlarda jd hep fendt i yeniyor bu videoda da 1 boyla gecmis sadece ve final ona kafam takildiAktarma organlarından fark edebilir. Bildiğim kadarıyla zetor 6 vites ve 3 ana vitesle 3 x2 ile değil direk 6 ana vites yani arada fazladan bi aktarma organı dişli yok.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tampaya vurunca patinaja mı kapılıyor yoksa. Zetor ağır traktör bildiğim kadarıyla.Fendt te hiç ara yok direkt olarak vario dişli vites arası kaybı da yok bilemiyorum böyle yarışlarda jd hep fendt i yeniyor bu videoda da 1 boyla gecmis sadece ve final ona kafam takildi
O römork yarışındaki kaçlık?
O yarista fendt ve zetor yarisiyor ama olay şu herkesi yenip sampiyon olmus bende fendt in torkinu normunu bilmiyorum ama jd yi felan hep eledigine göre sampiyon olmus nasıl olur bu iş arada var 50 tork degeri