Zetor mu Erkunt mu ..vd.

Ynt: Zetor mu Erkunt mu ..vd.

ugurcn123 link=topic=86922.msg1043710#msg1043710 date=1449698733' Alıntı:
erkuntun elektrik aksamı tam bir fiyasko 100 milyara traktör aldık kliması hala adam akıllı çalışmıyor yapıyolar geri bozuluyor
Servisten klimayı üst bi modele yükseltme talep edin fabrikanın anlaşması var ücretsiz yükselme yapiyorlar ayni sorunu bu sekilde çözdük simdi buzzzzz

Volkan peki neden yasadiklarini bi ozetleyiver:)

Fatih erkunt satil koysaydi kepce icin sart.. belki bizde vaktiyle dusunurduk..

Talha.. 0 zetora yerliden fazla para verince insana garip gelebilir.. daha parca servis oturmadigindan.. ama senin dedigin gibi 2. El temizi denk geldimi.. fayda/ masraf olarak mukemmel derim..

30-40 bine denk geldimi 80 bg civari.. ben gozumle sahidim 100 luk motorun pullugunu takviyesiz rahat cekiyo..

Aynen sana katiliyom.. lakin 4-5 yildir sahibindeni takip ediyom.. cok nadir dusuyo.. nerdeyse ayni gun ilan kalkiyo..

Ugur.. uzun sure satilmayan ilani duran zetorlarda az cok bi sorun var.. yoksa cok hizli satiliyo.. kalmiyo.. ha yapilmazmi yapilir.. ama bakmak lazim..

Ergut iyidir. Zetor parçası falan olsa da keşke bi deneme amaçlı alsak kullansak. Kullananları bu denli memnun etmesi insanda merak uyandırıyor. Ben erkunta servis bulamıyordum , Zetor alırsak hepten biter iz :)

Umut abi zetoru Türkiye ye sen getirtsene milleti parça sıkıntısından kurtar kafalarda ki soru işaretlerini giderirsin :D

UÖZKAN.77 link=topic=86922.msg1043756#msg1043756 date=1449734657' Alıntı:

Talha.. 0 zetora yerliden fazla para verince insana garip gelebilir.. daha parca servis oturmadigindan.. ama senin dedigin gibi 2. El temizi denk geldimi.. fayda/ masraf olarak mukemmel derim..

30-40 bine denk geldimi 80 bg civari.. ben gozumle sahidim 100 luk motorun pullugunu takviyesiz rahat cekiyo..

Aynen sana katiliyom.. lakin 4-5 yildir sahibindeni takip ediyom.. cok nadir dusuyo.. nerdeyse ayni gun ilan kalkiyo..

Ugur.. uzun sure satilmayan ilani duran zetorlarda az cok bi sorun var.. yoksa cok hizli satiliyo.. kalmiyo.. ha yapilmazmi yapilir.. ama bakmak lazim..
Kepçe için şatıl şart? Erkunta gelincemi şart oldu ?daha düne kadar kendi traktöründe şatıl olmamasından şikayetçi değildin konu erkunta gelince hemen şatıl şart. Güldürdün umut abi.

Aygun. Hic olmazsa direksiyonun koltugun solunda olcak levye.. yoksa iyice zor.. sag elin surekli joystikte.. Satil olsa hepten iyi.. ki zetorun satilli modelleri var.. erkuntta yapar umalim.. bizim satil derdimiz olmadi ama parca da sorun yasaniyo..

Ona bakarsan eski usul joystiksiz kepceler var.. 4 tane hareket kolu.. ve geri vitesli.. ama ergonomik degil..
---
Ranger yeni firma daha 6 ay oldu.. bakalim zaman ne gostercek..

Ben şuan ki şartlarda erkunt derim.zetorda iyi olabilir.fakat konusu gecen parça ve servis sıkıntısı yani alt yapısını halen kuramadığından tercih sorununa yol açıyor.

Erkuntdan ucuz olsun zetor derim ama şu şartlarda Erkuntu tercih ederim hiç olmasa bilindik traktör zetor pek bilinen bir marka değil maalesef.

UÖZKAN.77 link=topic=86922.msg1043756#msg1043756 date=1449734657' Alıntı:

http://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-tarim-makineleri-traktor-guripek-otomotiv-den-2009-model-zetor-8441-proxima-4wd-rops-251482905/detay
bi bakın abi dün düşmüş ilana

bende o dagcılar kabıne ısınamadım bı turlu cok ses alıo ıcerı ızalasyon dıe bıse yok...

Umut abi ergutcuyuz :)

Zetor kötü bir marka veya traktör değil zaten zetor erkunt dökümün sayılı müşterilerinden sıkıntı yok zetorda olsa bi kenarında erkunt imzası vardır.

Volkan bi ara erkuntun is yaptiklari listesinde zetor da gorduydum.. ama neresinde acep.. bi yerde yazisini goremedim..

Mehmed git bakalim hayirlisi olsun.. kazim la gorustun mu.. ne dedi

UÖZKAN.77 link=topic=86922.msg1043867#msg1043867 date=1449763469' Alıntı:
Volkan bi ara erkuntun is yaptiklari listesinde zetor da gorduydum.. ama neresinde acep.. bi yerde yazisini goremedim..

Mehmed git bakalim hayirlisi olsun.. kazim la gorustun mu.. ne dedi
umut abi sen bulursun o erkuntun zetora blok yapma olayini.olmadi fazli beye sorarsin.ama ben sanmiyorum ole bisey oldugunu

Murat.. erkuntun listede bi dunya firma vardi o zaman.. kime ne yaptigi yazmiyodu ama..

Bana da garip gelmisti.. zetor 1946 oncesi de makineli tufekten tut.. ciplak motora kadar uretmis.. onceside dokumcu zaten bildigim..

Ben de merak ediyom.. ama hic bi yerinde erkunt yazisi gormedim.. her tarafina zetor yaziyo.. ozellikle sorup ogrencem merak ettim..

UÖZKAN.77 link=topic=86922.msg1043877#msg1043877 date=1449765244' Alıntı:
Murat.. erkuntun listede bi dunya firma vardi o zaman.. kime ne yaptigi yazmiyodu ama..

Bana da garip gelmisti.. zetor 1946 oncesi de makineli tufekten tut.. ciplak motora kadar uretmis.. onceside dokumcu zaten bildigim..

Ben de merak ediyom.. ama hic bi yerinde erkunt yazisi gormedim.. her tarafina zetor yaziyo.. ozellikle sorup ogrencem merak ettim..
olsa illaki gozun carpar abi.zaten erkunt dokumcu olsa olsa govde yada sanzumanin oldugu yerde olur.Bi ogren bakalim abi.

Valla hic bi yerde gormedim.. o kadar zetor binen taniyom.. biri gorse derdi.. ama olabilir.. erkunt yazdiysa kucuk buyuk neyse bise var.. er gec aslini ogrencem:)

UÖZKAN.77 link=topic=86922.msg1043877#msg1043877 date=1449765244' Alıntı:

Umut abi bizimde bilgimiz Erkunt sanayii internet sitesinden gördük öyle oldu.
Ama Zetorun ne parçasını yapıyor onu tam bilmiyorum.

Siteden alıntı yaptım. Altta diğer markalarda var.

Sagol Listeyi gordum ercan.. hidromek te var.. bicok yerli yabanci firmada..

Ama ne uretiyo acaba