zetor landini çekişmesi...

Ynt: zetor landini çekişmesi...

arkadaşlar konuyu daha fazla büyütmeyelim lütfen daha ileri gitmesin burda kalsın daha iyi

büyütmüyorum.ikinci el zetor traktör almayı düşünüyorum.eğer doğruysa almayacam.onun için gerçeklik payını öğrenmeye çalışıyorum.

tamam k bakmayın bu yorumları nasıl silcem silemedim nasıl silindiğini yazarmısınız bayağıdır uğrasiıom silemiom

ben düşüncelerimi ve duyduğumu yazıom tercih sizin kimseye karışamam ben sacede düşüncelerimi yazdım sitenin amacı neydir fikir almak düşünceleri almak düşünce özgürlüğü diye bişey vardır bu konu burda kapansın konu buralara geldi lütfen bu konuyu kapatalım

yasin88 link=topic=24278.msg293775#msg293775 date=1283565822' Alıntı:
tamam k bakmayın bu yorumları nasıl silcem silemedim nasıl silindiğini yazarmısınız bayağıdır uğrasiıom silemiom
arkadaşım yorumlarını sen silemessin ancak biz bölüm başkanı ve site yönetimi gerek görürse sile bilir

Zetorun yüksek tork seviyesi ve tork yedeği bir kezdaha sergılenmıs oldu... zetor diyorum baska birsey demiyorum :)=

zetor nası etti çekti landini daha buyuge benziyodu adamlar kavga etcekler az daha olsa bence ortada bi idda vardı landiniciler sonradan olmaz dedi ondan hararetlendi herhal :D

videoda tam bellı olmasada zetor 8441 proxima 82 hp ' ' landını hakkında bılgım yok ama ortada gercekten bır çekişme oldugu kesın arkadasımında dedıgı gıbı kavga cıkacakmıs neredeyse:)

BU çekimkonya yazla kasabasında yapıldı 2011 de filan yada 2012 tam hatırlamıyorum bunun landini ve zetor servisleri aynı landini 100 hp zetor 90 hp di landini çekerim dedi serviste çekemez bunu çok torklu traktör bu sürür seni dedi sahipleri bindi koltuğa başladılar landini kitlemeye alıyımderken zıpladı zıplayınca da zetor aldı götürdü yere köpek gibi yapışıyo zetor... modelleride 2011 2 sininde