Zetor-Çorum Bayi Açıldı

umut abi hayırlı olur inşallah özaslanlar yavaş ama kararlı gidiyorlar...yılmaz usta mı var yanlarında merak ettim....120 yi alan arkadaş çok doğru karar vermiş zaten zetor u kullanıpda başka motor alıyorsa aklından zoru var bence:) şimdi ben 100 e niyetim var biliyorsun sonra da 140 istiyorum ikinci bir motor olarak ama 64 dende vazgeçemiyorum :)durumlar karışık yani....!!!

7441- 2006 model 2500 saatte.. corum/merkezde.. orada satılması çok daha kolay ama sırf burda cogalsin diye buraya gelecek gibi.. belki ordaki fiyata da gitmeyecek ama öyle..

Osman evet YIlmaz usta bayi-servis bünyesinde..

Bugün yarın kararını ver fuarı bekleme.. Gümrükten yeni cikacaklarda fiyat yüksek olcak..

arayacam bu konu için..

Osman son olarak 64'te tavsiyemi dinledin sagolasin.. benden koyu zetorcu oldun:)

gel beni dinle Forterra çok büyük gelecek ona is-ekipman veremeyecen tadı çıkmayacak..

Power 90-100 al ilerde kepcede taktimi forumun-istanbulun ve hatta turkiyenin EN kral kepceli motoruna bin..:)

yalnız acele et.. sıfırlar bitmek üzre..

ilerde Allah yürü kulum der Forterra da alirsin:)

Power 100 en mantiklisi.power serisi icinde tork ve tork yedeği en saglam olan model.resmen tork canavari.piyasada 95 100 beygir gucundeki tum motorları harcayacak cinsten.Benimde hayalimde yatan model ama herseyi elektronik modeli olani