Mesajları yukardan aşağı okudum, birçoğunuz hatta hiçbiriniz kullanmamışsınız, belli. ZETOR anlatılmaz yaşanır...
herkes 3 4 aydır vıdeo beklıyor hala gelecek ondan bu sabırsızlık
Mesajları yukardan aşağı okudum, birçoğunuz hatta hiçbiriniz kullanmamışsınız, belli. ZETOR anlatılmaz yaşanır...
Orman işletmedeyken mi..?Eğercili o abi elinde dirgen tutan gecen yıl benım işkur işçimdi.. vay arkadaş nerden nereye
4-14 pulluğum olsa takıp deniyecem şasede yol vitesinde çekeceğine de eminim...herkes 3 4 aydır vıdeo beklıyor hala gelecek ondan bu sabırsızlık
4-14 pulluğum olsa takıp deniyecem şasede yol vitesinde çekeceğine de eminim...
Sen olan pullugu tak dene napcan 4 14 pullugu. Millet zetor vidyosu bekliyor. Bacak sow cikiyor
3-9" pulluğu seri 6 da parçalasın sonra
Aman deyim 3 - 9 pulluğu takıp ne yapma benim gibi bölersin sonra3-9" pulluğu seri 6 da parçalasın sonra
hangi 480 240 boluda 4lü pulluk çekiyomuş gerçekten merak ettim boluda tarım yapan ben bunu daha görmemişken sen bilgisayarının başından bunu nasıl görebiliyorsun...Bolunun topraginda o pulluk parcalanmaz kardesim.480 240 larin 4 lu pulluk taktigi patates tarimna musait toprakta o pulluk parcalanmaz. Sen bize anlatma yasat tum zetor kullanan arkadaslara sedleniyorum.bu kadar laftan sonra takar pulugu camur demir sokarim traktoru tarlaya
Taner abinin Case'nin sırtına çıktığıma döner sonra HamdiBolunun topraginda o pulluk parcalanmaz kardesim.480 240 larin 4 lu pulluk taktigi patates tarimna musait toprakta o pulluk parcalanmaz. Sen bize anlatma yasat tum zetor kullanan arkadaslara sedleniyorum.bu kadar laftan sonra takar pulugu camur demir sokarim traktoru tarlaya
Taner abinin Case'nin sırtına çıktığıma döner sonra Hamdi
Bacakla ölçüyor çizdirme yoh O biraz zor gardaşım [emoji13] [emoji13] [emoji13] [emoji13] Zetor 65'likte olsa Case'den iyi gider..Cizdirerek cikar baki taner abiyide alistirmissin. Kosup geliyor casenin surdugu yeri bacakla olcuyor sen taner abinin karsina 65 lik zetor cikar onu cig cig yemezse gel yanima
Bacakla ölçüyor çizdirme yoh O biraz zor gardaşım [emoji13] [emoji13] [emoji13] [emoji13] Zetor 65'likte olsa Case'den iyi gider..
Isde bu soylenen atilan palavralarin havada ucusmasini cürüten video burda. bi soylenenlere bakiyorum bide bu videoya nedense hic alakasi yokGorkem sanziman hizlari esit aralikli degil.. seri 3 ile 20 km hiza cikmayabilir..
---
bi yerden sonra karıs marıs kesmiyo usaniyo insan
Zetor 80..
https://youtu.be/aIRszhLqyCk
4 14" alpler kalın şase ile sürümdeyiz...