Sat abi deutz fahrı onun parasıyla 2-3 tane 2.el temiz 8441 alırsınbiz boşuna çiftçilik yapmışız..
zetor var hayat var desenize..
helal olsun ne diyim ..
Sat abi deutz fahrı onun parasıyla 2-3 tane 2.el temiz 8441 alırsınbiz boşuna çiftçilik yapmışız..
helal olsun ne diyim ..
İlk fotoğraftaki tarlayı öyle sürdüm kum değil de bayağı tavlı normal tavsız yerde o derinlikte 5.5 kmh gidiyorum 15 gazla..Kummu sürüyon abi o derinlik ve hızla?
Abi Zetor'u denemen lazım almadan önce banada öyle geliyordu..Vallaha rampa yukarı seri 4 ile 17 gaz 20 kmh süratle kazayağı çekiyorum...biz boşuna çiftçilik yapmışız..
helal olsun ne diyim ..
Aynen şu an alınır...Sat abi deutz fahrı onun parasıyla 2-3 tane 2.el temiz 8441 alırsın
Hiç yakmıyormuş. üstün çek malı teknoloji harikası mükemmel efsane zetor sonuçta. [MENTION=46698]UÖZKAN.77[/MENTION] den böyle bir cevap bekliyorumSimdi Baki abi iyi güzelde 55 yaptığını idda ediyosun hadi eyvallah, seri 6 vites var
seri 3 ile 50cm den sürdüğünüde varsayıyorum seri 3 demek en aşşağı 24km/h gibi bir rakama tekabul eder eğer 55 gibi yapıyorsa şanzuman
24 km/h hadi 20km/h olsun 50 cm den nadas yaptım dersen benim kafamda soru işareti oluşur
Sürüm derinliği aynanın hipotenüsünü ölçmekle olmaz, sürdüğün toprağa ince demir batıracaksın sert kısma gelince duracaksın batan kısmı ölçeceksin sürüm derinkiğini verecek
Hadi bakalım bundan sonra ne gelecek merakla bekliyorum birde 50cm sürüpde 1 litre mazot yaktı diyinde bayılalım...
Saygılar
Aynen 1.1 litre yakıyor bahar sürümünde seri 3 15 gaz 11.2 kmh sürat yapıyor seri 4 17 gazla 20 kmh yapıyor...Simdi Baki abi iyi güzelde 55 yaptığını idda ediyosun hadi eyvallah, seri 6 vites var
seri 3 ile 50cm den sürdüğünüde varsayıyorum seri 3 demek en aşşağı 24km/h gibi bir rakama tekabul eder eğer 55 gibi yapıyorsa şanzuman
24 km/h hadi 20km/h olsun 50 cm den nadas yaptım dersen benim kafamda soru işareti oluşur
Sürüm derinliği aynanın hipotenüsünü ölçmekle olmaz, sürdüğün toprağa ince demir batıracaksın sert kısma gelince duracaksın batan kısmı ölçeceksin sürüm derinkiğini verecek
Hadi bakalım bundan sonra ne gelecek merakla bekliyorum birde 50cm sürüpde 1 litre mazot yaktı diyinde bayılalım...
Saygılar
Aynen 1.1 litre yakıyor bahar sürümünde seri 3 15 gaz 11.2 kmh sürat yapıyor seri 4 17 gazla 20 kmh yapıyor...
Aynen 1.1 litre yakıyor bahar sürümünde seri 3 15 gaz 11.2 kmh sürat yapıyor seri 4 17 gazla 20 kmh yapıyor...
Estağfirullah abi ne kandırması orası sınır değil tarla yolla bir ve o tarlayı gece sürdüm...yav bakı sen cocukmu kandırıyon o sınırı ne dıye ölçüyon bu mıllet safmı
yanında adam varmış verseydınde vıdeo çekseydıya demekki anlattıgın gıbı ucup kaçmıyo bu motor
2.si rolentıde tamper kaldırmayan traktör yokkı sen zetoru övüyorsun
Abi tavsız yerde aynı derinlikte 2.2 litre bahar sürümünde 1.1 litre yaktı..bak iştee 85 beygir 50 cm 11 km surat ve 1.1 litre DDDDDDDDDDDDDDDDD
Pullukla 1 saatte , bugün de ektik kültivatör'ü bi dik bi yan 40 dakika..hadi bakam bayılmadım henüz daha neler neler duyacaz kimbilir
kaç saatte vurdun peki 8 dekarı Baki abi?