Ynt: Zetor 7211 Hakkında
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. O kazadan sonra iyi topladım. Oldukça iyiyim. Yakında eski halime dönerim.
Ne diyelim. Allah kimsenin başına vermesin.
Bunlarda havalı değil de hidrolik (yağlı) fren var diye biliyorum. (Tractordata.com ' un yalancısıyım) Bu yüzden kompresörün frenlere bi etki edeceğini sanmam.
Sabah ola hayrola. Gelişmeleri yazarım. Cümleten allah rahatlık versin..
UÖZKAN.77 link=topic=70291.msg803086#msg803086 date=1385851384' Alıntı:Adım dediğin gibi Umut..
O kazayı okumuştum da sen olduğunu bilmiyodum.. inşallah iyisindir.
Yılmaz aha motor aha da pulluk çekişi.. görseller herşeyi anlatıyo.. dediğim gibi elindeki motora kabin + hava atsan zaten 8 tl ' ye yaklaşır fayda/masraf olarak bakmak lazım..
Zetor 7211 - Nowy nabytek [Full HD]
Zetor 7211 Power - orka pług + wał
Hermiyas link=topic=70291.msg803087#msg803087 date=1385851634' Alıntı:Sorun değil nasıl arzu edersen hareket edebilirsin...Relax ol
Memnun oldum Yılmaz....
Bu arada geçmiş olsun, gözümden kaçmış....
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. O kazadan sonra iyi topladım. Oldukça iyiyim. Yakında eski halime dönerim.
Ne diyelim. Allah kimsenin başına vermesin.
UÖZKAN.77 link=topic=70291.msg803088#msg803088 date=1385851963' Alıntı:Hava demişken şunu da yazalım herşey netleşsin.. Zetor yeni kasalardaki hava sadece hava olsun diye konmamış frenlere de katkısı var.. burda 'bacanaklar' mahallesi diye biyer var 18-20 tona yakın yükle indim.. birine desen kafayı mı yedin der gözüyle görse inanmaz.. hem dolambaçlı, hem dik.. ÇOK ciddi etkili kaliteli bi fren sistemi var..
Elimle tartmadım ama 17-18 tona kadar bizim damper rölantide kalkıyo.. o yükü HİÇ oynatamadı!
Eğer 7211 ' deki havada frene destekliyse daha ne olsun..
Bunlarda havalı değil de hidrolik (yağlı) fren var diye biliyorum. (Tractordata.com ' un yalancısıyım) Bu yüzden kompresörün frenlere bi etki edeceğini sanmam.
Sabah ola hayrola. Gelişmeleri yazarım. Cümleten allah rahatlık versin..