Ahmetshn fikir ve irade hürdür.. Niye bu kadar çok zipladiniz anlamış değilim.. Zetorun az ya da çok satmasını kimse gündeme getirmedi sizde elinizden geleni rica ediyorum yapınız.. Ayrıca paylaşımı sevmiyorsaniz ilgilenmezsiniz yorum yapmazsiniz bakmazsiniz bile .. Nasıl ki şahsımı zetordan haric bir yorum da göremezsiniz .. Sizde zetor muhabbetine girmeyiniz... Kimsenin kimseyi zorladığı yok.. Rica ediyorum sadece ilgi çekmek ve yahut insanların nezaketinden iyi niyetinden istifade edip reklam yapmak amacindaysaniz yanlış yerdesiniz.. İstirham ediyorum işinize gelmiyorsa zetor muhabbetine girmeyiniz...
Şimdi zetor Harika bir traktör olsun istediği kadar mükemmel olsun. Bizim Ödemiş'te millet bayisi yoksa servisi yoksa alan satan yoksa alır mı almaz mı mesela? Eee nerde kaldı bunun iyiliği? Boş laf olmadı mı?
Hadi fanatiksinizdir ki fanatizm iyi midir kötü müdür tartışılır. Kesinlikle beynimizi körelttiği belli. Zıplamak falan da hoş olmamış.
Ayrıca forum babanızın tapulu malı değil, istediğim yere girerim, çıkarım, edep adap bildikten sonra.
Ama ben de söyleyeyim acayip kabak tadı vermeye başladı bu zetor muhabbeti. Yani sizce de abartı değil mi?
Zaten kafalarımız dumanlı, her şeyden nem kapıyoruz.
Hani insanlar çok yanlış yönelecek sıkıntı orda. Yok efendim 80bg aslında 100 bg falan geçmek lazım bunları.
Belli ki zetor hakkında çok bilgiye sahipsiniz. Bir şeyi merak ediyorum. Madem bu kadar Harika bu traktör niye Avrupa'da satılmıyor? Çoğu ülkede Yok. Bunun nedeni ne ?