Yurtdışından 2. El traktör almak!!

Çevremizdeki köylerden bir kişi geçtiğimiz yaz temiz bir biçerdöver getirtmişti Avrupa ülkelerinden birinden. Demek ki getirilebiliyor. Uygun olmasa uğraşmaz ve riske girmezlerdi.

What if you want to speak enghlish. So, let speak english ...

sadece "k" harfi değil İngilizcede evrensel bir dil herkes ingilizce öğrensin bu platformdaki öyle devam edelim muhabbete.... 2 yıldır girmiyordum bu siteye ancak muhabbetti görünce kendimi tutamadım....

Türkiye’deki çiftçilere aracılık yapanlar var mı getirme konusunda plaka işi nasıl oluyor getirince
O konuda bilgim yok ama zaten makine fatura ile tr ye gireceği için o belgelerle plaka çıkarılır gümrük komisyoncuları bakıyor bu işe genelde ben Türkiye den Bulgaristan a traktör getirdim Ankara dan trafik ten kaydını sildiler öyle çıkış yapmıştım dışarıdan girince de kayıt yapılır büyük ihtimalle

8066 arkadaş için söylemiyorum ama böyle batıya özentilik değilimdir konuşmalarımız, yazışmalarimiz, geleneklerinimiz, goreneklerimiz, örf ve adetlerimiz hep kaybolmuyormu?
Bir sosyal medya hesabina giriyorsunuz adam Anadolu'nun göbeğinde bir resim atiyor altina goodmorning yaziyor sanarsiniz ki İngiltere de özgürlük heykelinin altindan resim atan bir İngiliz
Avrupalilar kesinlikle türkçe kelime killanmazlar. Yogurt derler bitek. Bu ôzenti sadece bizde Var. He le almanlar cok Kati bu konuda fransizca bilseler bile konusmazlar

Şahıs olarak getirilebilinir mi acaba, gümrük müşaviri tutulup? Yoksa tüzel kişilik mi gerekiyor. Mesela kooperatifimiz varsa onun üzerinden yürütebilir miyiz işlemleri?

Abdullah Yayla diye bir zat vardı getiren
Çks olduğu zaman istersen tr plakasına atlatma demişti satmadığın sürece
Ben cesaret edemedim güvenemedim