Bize yardımcı olurmusunuzIthal traktor getirmek isteyen arkadaslar varsa bilgilendirebilirim. Bildiginizin aksine daha ucuza ithal edebilirsiniz...
Bize yardımcı olurmusunuzIthal traktor getirmek isteyen arkadaslar varsa bilgilendirebilirim. Bildiginizin aksine daha ucuza ithal edebilirsiniz...
Ben de getirmek istiyorum.Bu konuda ayrıntı alabilirmiyim
siz sıfır olarak getirmişsiniz sanırım türkiyede traktör üretimi olduğu için devlet zorlaştırıyor getirmeyi şuana kadar getirende duymadım biçerdöver vb getiren pek çok firma var onlar getirebilir böyle bişey varsaBende çinden mini traktör getirdim ilk defa yaptigim icin zorlanmistim ama artik nasil oluyor öğrendim
Aldıgin traktorun fiyatini ureticiye oduyorsun turkiyeye gelincede yuzde 26 vergisi var onu oduyorsun yani fiyat sabit degil aldigin malin kalitesi yani fiyatina gore degisiyor. Kulaktan duyma bilgilere de inanmayin hicde zor degil ayrica kalitelide
Merhaba benimde ithal traktör getirme hakkında bilgiye ihtiyacım var ,size ulaşabileceğimiz bir watsapp numarası varmı?Bize yardımcı olurmusunuz
Bende çinden mini traktör getirdim ilk defa yaptigim icin zorlanmistim ama artik nasil oluyor öğrendim
Aldıgin traktorun fiyatini ureticiye oduyorsun turkiyeye gelincede yuzde 26 vergisi var onu oduyorsun yani fiyat sabit degil aldigin malin kalitesi yani fiyatina gore degisiyor. Kulaktan duyma bilgilere de inanmayin hicde zor degil ayrica kalitelide
Varmı bi gelişme bilginiz oldumuBize yardımcı olurmusunuz
Biçerdöver getirtebiliyormuyuz ingiltere buldumIthal traktor getirmek isteyen arkadaslar varsa bilgilendirebilirim. Bildiginizin aksine daha ucuza ithal edebilirsiniz...
Ben traktör getirmek istiyorum , beni bilgilendirirseniz sevinirimIthal traktor getirmek isteyen arkadaslar varsa bilgilendirebilirim. Bildiginizin aksine daha ucuza ithal edebilirsiniz...