Yurt disi sotelerinde oldukca ucuza traktorler goruyorum acaba bu traktorleri turkiyeye getirmenin maliyeti ne bilgisi olan varmi
Yurt disi sotelerinde oldukca ucuza traktorler goruyorum acaba bu traktorleri turkiyeye getirmenin maliyeti ne bilgisi olan varmi
Evet bende merak ediyorum nasıl oluyor bilgisi olan varsa yardımcı olsun
Ithal traktor getirmek isteyen arkadaslar varsa bilgilendirebilirim. Bildiginizin aksine daha ucuza ithal edebilirsiniz...Evet bende merak ediyorum nasıl oluyor bilgisi olan varsa yardımcı olsun
Aldıgin traktorun fiyatini ureticiye oduyorsun turkiyeye gelincede yuzde 26 vergisi var onu oduyorsun yani fiyat sabit degil aldigin malin kalitesi yani fiyatina gore degisiyor. Kulaktan duyma bilgilere de inanmayin hicde zor degil ayrica kalitelideYurt disi sotelerinde oldukca ucuza traktorler goruyorum acaba bu traktorleri turkiyeye getirmenin maliyeti ne bilgisi olan varmi
Yaptığın işlemleri birazdaha ayrıntılı yazabilir misin?Bende çinden mini traktör getirdim ilk defa yaptigim icin zorlanmistim ama artik nasil oluyor öğrendim
Aldıgin traktorun fiyatini ureticiye oduyorsun turkiyeye gelincede yuzde 26 vergisi var onu oduyorsun yani fiyat sabit degil aldigin malin kalitesi yani fiyatina gore degisiyor. Kulaktan duyma bilgilere de inanmayin hicde zor degil ayrica kalitelide
Sayın Utkolog1 bu konuda bilgilerinizi buraya yazarmisiniz.Ithal traktor getirmek isteyen arkadaslar varsa bilgilendirebilirim. Bildiginizin aksine daha ucuza ithal edebilirsiniz...
Ithal traktor getirmek isteyen arkadaslar varsa bilgilendirebilirim. Bildiginizin aksine daha ucuza ithal edebilirsiniz...
Hocam bu konuda daha detay verebilir mısiniz bende mini traktör getirmeyi düşünüyorumBende çinden mini traktör getirdim ilk defa yaptigim icin zorlanmistim ama artik nasil oluyor öğrendim
Aldıgin traktorun fiyatini ureticiye oduyorsun turkiyeye gelincede yuzde 26 vergisi var onu oduyorsun yani fiyat sabit degil aldigin malin kalitesi yani fiyatina gore degisiyor. Kulaktan duyma bilgilere de inanmayin hicde zor degil ayrica kalitelide
Bu konuda ayrıntı alabilirmiyimBende çinden mini traktör getirdim ilk defa yaptigim icin zorlanmistim ama artik nasil oluyor öğrendim
Bize yardımcı olurmusunuzIthal traktor getirmek isteyen arkadaslar varsa bilgilendirebilirim. Bildiginizin aksine daha ucuza ithal edebilirsiniz...