Turgutbey de 10 dönüm , Ovacık da 4 Dönüm tarlam icarlıktır..ilgilenenler mail atabilir. (aykutkokmen@gmail.com)
3 bin çok iyi. Alana hayırlı olsun. Tarlalar para verilip alınıyor ama çiftçi 250 kg buğdayı icara verirse kendisine ne kalacağını iyi hesaplasınSELAMLAR uzun zamandır girmedim. Geçen sene biz yerleri tekirdağ saray kuru tarıma 1800 tl ila 2000 tl arasında vermiştik dönümünü. Bazı tepkiler olmuş. Arkadaşlar bu tarlarlar para verilip alınıyor. Buğday fiyatı 300 tl den 10.000 ne gelmiş: Köylüye bıraksan halen sana 500 tl ödeme yapmak ister. Bu sene fiyatlar en az dönümüne 3000 taban 3750 tavan olacak gibi.
2000 tlden aldık trakyada icara bu sene almayi dusunmuyoruz icarcilari zengin edecegimize kendimizi zengin ederizSELAMLAR uzun zamandır girmedim. Geçen sene biz yerleri tekirdağ saray kuru tarıma 1800 tl ila 2000 tl arasında vermiştik dönümünü. Bazı tepkiler olmuş. Arkadaşlar bu tarlarlar para verilip alınıyor. Buğday fiyatı 300 tl den 10.000 ne gelmiş: Köylüye bıraksan halen sana 500 tl ödeme yapmak ister. Bu sene fiyatlar en az dönümüne 3000 taban 3750 tavan olacak gibi.
gel ben sana veryim 2500 tl ye 2000 dekar yer var yerin kralı edirnedeSELAMLAR uzun zamandır girmedim. Geçen sene biz yerleri tekirdağ saray kuru tarıma 1800 tl ila 2000 tl arasında vermiştik dönümünü. Bazı tepkiler olmuş. Arkadaşlar bu tarlarlar para verilip alınıyor. Buğday fiyatı 300 tl den 10.000 ne gelmiş: Köylüye bıraksan halen sana 500 tl ödeme yapmak ister. Bu sene fiyatlar en az dönümüne 3000 taban 3750 tavan olacak gibi.
yer neresi ??gel ben sana veryim 2500 tl ye 2000 dekar yer var yerin kralı edirnede
Kime verdin bende vereyim ?SELAMLAR uzun zamandır girmedim. Geçen sene biz yerleri tekirdağ saray kuru tarıma 1800 tl ila 2000 tl arasında vermiştik dönümünü. Bazı tepkiler olmuş. Arkadaşlar bu tarlarlar para verilip alınıyor. Buğday fiyatı 300 tl den 10.000 ne gelmiş: Köylüye bıraksan halen sana 500 tl ödeme yapmak ister. Bu sene fiyatlar en az dönümüne 3000 taban 3750 tavan olacak gibi.
Yalan atiyorlar yok oyle rakamlar hele saray gibi kumsal arazisi olan yerlerde imkansizgel ben sana veryim 2500 tl ye 2000 dekar yer var yerin kralı edirnede
Vay erdem gardaşım, çiftelerli Muro benYalan atiyorlar yok oyle rakamlar hele saray gibi kumsal arazisi olan yerlerde imkansiz
Şuan ne kadar oldu dekarıBizim köyde de bu yıl 400 TL oldu.
İşte bizim için bu sezon böyle oldu.Para kaziniyoruz ama kötü bir yıl denk gelirse 500tl icar verdiğimiz yerlerde zarar görürüz her yıl 600-700kg biçilmez 200kg da biçilen yıllar olur
Ya abiler bi türlü anlıyamıyorum burdaki terimleri Allah rızası için beni bi aydınlatın benim dedemden babama babamdan da bana kalan Edirne Uzunköprü de 8340m2 yerim var bunun 7 dönümü tarla icar içın aile büyüklerimden biri talip oldu bu icat kiramıdır kiraysa bu günkü fiyattan 7 dönüme düşen aylık getirisi nedir500 demiş ama Edirne de 300 civarı şuan 50 lira aşağı yukarı oynuyor ama tabi yer bulabilmek sıkıntı
KardeşYa abiler bi türlü anlıyamıyorum burdaki terimleri Allah rızası için beni bi aydınlatın benim dedemden babama babamdan da bana kalan Edirne Uzunköprü de 8340m2 yerim var bunun 7 dönümü tarla icar içın aile büyüklerimden biri talip oldu bu icat kiramıdır kiraysa bu günkü fiyattan 7 dönüme düşen aylık getirisi nedir