baki başkan intercooler takarsan roket olur bu ekipmanı kırar sonra [emoji4]Hararet hiç kalkmıyor araya birde inteecooler taksam kaç hp artar.?Ekli dosyayı görüntüle 43384
baki başkan intercooler takarsan roket olur bu ekipmanı kırar sonra [emoji4]Hararet hiç kalkmıyor araya birde inteecooler taksam kaç hp artar.?Ekli dosyayı görüntüle 43384
Same, Sema olur o zaman [emoji1][emoji23]baki başkan intercooler takarsan roket olur bu ekipmanı kırar sonra [emoji4]
Intercooler taktırdınız mı? Tek başına turbo adeta ters teper.Aynı Olayları Biz Yaşadık Konya Malı Vardı Yağ Yakıyordu Bizim Aldığımızda Ben Hiç Öyle Kullanmadim Direk Gentrak Taktık Ayni Sorun Bizdede Var Özellikle Arkanda Ağır Yük Varken Uzun Yolda Hararet Kalkıyor Motor Yemem Demiyor Gaz Verdikçe Yiyor Rampaya Yukarı Ama Hararet Sınıra Geliyor Tabi Bu Durum Yüksek Vitesler İcin Konuşuyorum Traktör Mf 265
Bizim köyde var turbosuz landiniye sonradan turbo uygulaması yaptılar büyük oranda güç artışı oldu gözle görülür şekildeArkadaşlar facebookta gentrak yüksek basınçlı turboyu gördüm nedir bu gentrak kullanan yada çevresinde kullanan var mıdır eğer böyleyse fabrikalar niye takmıyor yorumlarızı bekliyorum