yıne td ıle karşınızdayım

Ynt: yıne td ıle karşınızdayım

traktor cekıstırmeyle guc bellı olmaz o vıdeoların yuzde 90 ı hileli lastıklere su basıolar veya agırlıklarıyla oynuyorlar ve yahutta lastıklerın havasını ındırıyorlar cekmek ıcın ama guc dıorsanız tarlada aynı sartlarda pullugun ayarıda aynı olmak sartıyla bellı olur :D tabı traktor bayılınca puullugu kaldırmıcak ıkı tarfta :)

REİS Hakan link=topic=56900.msg610964#msg610964 date=1341000144' Alıntı:
yahu sankı kendı malınızı sızden ıyımı bılecem ben sadece bzm burda yavaş gıttı onu söyledım
eee ozaman burda yavaş gitti diyecen videosunu koyacan erkunt traktörmu demir yığını deyıp tepkileri üstüne çekmiyecen ...

Kardeşim flood yapıyorsun. Bu site kurallarına aykırı. Artık herhangi bir konuda senle tartışmayı düşünmüyorum. Bir söz var ' Ahmaklarla tartışmayın, sonunda kimin ahmak olduğunu anlayamazsınız.' yanlış anlama seni kastetmiyorum. Ama düşünmeden yazıyorsun. Hep aynı yemek ısıtıp ısıtıp ' kellim kellim layenfa' hesabı. Sen haklısın her konuda. Sanki seni uyandırsam bana ne fayda. İnşallah golü kendine atmazsın hasat sonu. Traktörün hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan...

maasey kardes bn kımseden yana deılım neden dersen butun traktorler kalıtelıdırler ama kıme dıye sorarsan hepsı sahıbıne kalitelıdır cın malı foton alan kısı bıle burda bıze foton öle foton bole dıye ovebılır bu gereksız tartısmalara gırmeye gerek yok

REİS Hakan link=topic=56900.msg610974#msg610974 date=1341000751' Alıntı:
tamam başakçı sendemı pes ettın

Ulan zihniyete bak :D Gerçek şu ki bir halttan haberin yok verimli traktör kullanmakmış, demek varken kalbinin kırılmayacağı şekilde aktarıyoruz. Sabahtan beri dil döktüğüm vakte yandım şu 2 cümleyi görünce dediğim cümleyide daha iyi anladım :D Aynı konumda sayılırız sen erkuntu hayırlamamışken seni adam yerine koyup olayı tatlıya bağlamaya çalışmıştım. sarfettiğin cümlelere bak. Ama senin kalitende biri için normal buluyorum şuan . Neyse kendini kandırıyosun NH ve MF Söz Konusu Olduğunda Gerisi Teferruattır sonuçta

REİS Hakan link=topic=56900.msg610987#msg610987 date=1341001734' Alıntı:
vallaha çevremde erkunt olsa sorunu cevaplayacağım ama yok ınternettekılere bakarak hızlı dıyorum
gözümle gördüm erkuntçu tanıdığım falan filan atıyordun yok kaplumbağa gibi gidiyor şimdi de hızlı diyorsun ben seni çözemedim gece gece seninle imtihan ediliyoruz galiba

phantomerkunt link=topic=56900.msg610995#msg610995 date=1341002052' Alıntı:
gözümle gördüm erkuntçu tanıdığım falan filan atıyordun yok kaplumbağa gibi gidiyor şimdi de hızlı diyorsun ben seni çözemedim gece gece seninle imtihan ediliyoruz galiba
aga bırak. uğraşma. çözülür yakında..