YİNE KUBOTA M9540 VE TUMO 90-80

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: YİNE KUBOTA M9540 VE TUMO 90-80

insertend link=topic=46951.msg448879#msg448879 date=1317269795' Alıntı:
sizin söylediklerinizin hiçbirine güvenmiyorum. 500 liralık dediğin turboyu hangi markalar kullanıyor iyi öğren. 110 luk tümosan var mı yok mu bir araştır. sallayıp durma
gel konyaya kardeşim hangi markalar kullanıyormuş göstereyim ben sana tümosandan başka kullanan marka varmıymış?? formda TMS HST nickli üyemize sor 110 bg tümosan varmı yok mu ara fabrikayı o kadar çok iyi biliyorsan orayada sor bu verdiğim nickli üyede 110 bg tümosan vardı adabınla konuşacaksan konuş nedense yazdıklarımı bir sen çekemiyorsun sürekli seninle tartışıyoruz bu formda bizim bişey salladığımız yok eskiler bilir yeniler örnek alır çok bilmişlik yapacaksan araştır ondan sonra yap.....

Konunun gidişatı ahlâk kurallarını ve site kurallarını aştığı için konu kitlenmiştir. Lütfen bir daha bu tarz kötü kelimeler kullanarak yorumlar yapmayalım. Bu site sevgi ve saygı çerçevesinde gelişen bir platform. Lütfen bunu bozmayalım. Mümkünsede bu tarz konuları yorum olarak açmayalım. Vidyo ve fotoğraf varsa paylaşımda bulununuz. Böyle boş ve sadece yorum içeren konular olduğu zaman bu tarz problemlerle çok sık karşılaşıyoruz....!!!

Kusura bakmayın görevimi icra edemedim. İşlerimin yoğunluğu dolayısıyla Erkan agama çok teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...