Yine bizim bi vukaat ve Battık

Ynt: Yine bizim bi vukaat ve Battık

geçmiş olsun.römork iyi batmış. 54C lerin dayanışması ile çıkmış.küçük ama etkili bir motor 54C.pancarda sorunsuz kullananları gördüm.çok güzel çekiyordu o yüklü römorkları.

Yorumlar için tşkler..
1. toprak ustu cıvık camurdu köklü bi yer oldugundan tutnma yoktu ikinci motorla bile zor çıkardık
2. Yakıt tasarruf cihazı %10 dusuk yakıt , çekişte artış ve mazotun içinde yanmayan egsoz zehirli dumanları azaltıyor cevreye temiz gaz vs. daha detaylı bilgi için tel verip sorumluyla görüşe bilirsiniz..
3. Ewed arkdaşlar 54-cler süüper bizim cevrede herks memnun yani bizim gibi zor koşulda kullanıma göre bile dayanıyor..

Girmişsiniz çamura bea bu 54 c lerden buralarda hiç yok görmedim ben Elazığ da çoktu askerlik yaparken.

paylasım İçin tesekkürler bunların sesleri güzel oluyor böyle bir yere girdinmi alttan eksoz patır patır bağırır