4 milyar veya 40milyar Euro demek istiyor sanırımBilen yok ellam , hoca aydınlatır bizi.
AfrikaBizim başkan korkutuyor Avrupa yi sınırları açarım diyor ab de para verelim siz bakın susun diyor
k:kilo anlamındadır, 4kkk kaynak ayrıldı, 4 milyar avro, k nın birini eksik yazdım, kusuruma bakmayınız, bu durumdan da kimsenin haberi yok mudur? Bu kaynak olağanüstü durum bütçesidir.Finans haberlerinde küçük bir başlıkta okumuştum.Hocam 4 kk nedir
Teşekkürler hocam talebelerin kafası karışıyor, bence ne kapı açılır nede para gelir, 40milyar avro harcadım diyor muhterem acaba avrupayımı yiyor, yoksa bizimi, şunada bir yorum getirirseniz enbüyük case sizin olsun[emoji1]k:kilo anlamındadır, 4kkk kaynak ayrıldı, 4 milyar avro, k nın birini eksik yazdım, kusuruma bakmayınız, bu durumdan da kimsenin haberi yok mudur? Bu kaynak olağanüstü durum bütçesidir.Finans haberlerinde küçük bir başlıkta okumuştum.
Politika (çok yüzlülük) bize fazla uymaz.Teşekkürler hocam talebelerin kafası karışıyor, bence ne kapı açılır nede para gelir, 40milyar avro harcadım diyor muhterem acaba avrupayımı yiyor, yoksa bizimi, şunada bir yorum getirirseniz enbüyük case sizin olsun[emoji1]
Rüyanda görürsün belki 40 milyarı4 milyar veya 40milyar Euro demek istiyor sanırım
Teşekkürler ne yapalım ağanın eli tutulmaz, 40 diyorsa 40 dır.Politika (çok yüzlülük) bize fazla uymaz.
Anayasaya bağlı bir vatandaşız.Bilmediğimiz şeylerde olabilir, durum bunu gerektiriyordur.
Ben olsam zaten vermemRüyanda görürsün belki 40 milyarı
Hocam biz anayasaya bağlıyızda, anayasa kime bağlı? Canları istiyor hemen kanunda bir düzenleme yapıp tekelin arazisini Ahmet hocaya veriyorlar, patlat bir şehir üniversitesi. Hop 2 gün sonra rüzgar terse dönüyor yasayı değiştirenler hırsız oluyor, ne bileyim sahtekarmıydı, dolandırıcı mıydı neydi. Neyse ne işte, sonuçta bizim başbakan dolaylı hırsızmış onu anladık... Bilmediğimiz şeyler var gerçekten, dediğiniz gibi aklımız ermez bazı şeylerePolitika (çok yüzlülük) bize fazla uymaz.
Anayasaya bağlı bir vatandaşız.Bilmediğimiz şeylerde olabilir, durum bunu gerektiriyordur.