Yeni Zellanda'daki çiftçiye ayıp olmasın diye 9 kilo eksik söylemişler. Ortada noter, teknik veri var mı? Reklam yapacağız diye alaya düştüler.
1730 kg veren buğday tarlasında biçerdöver böyle hızlı gidemez.Abi bu kanal haber yaptıysa bini yalan 730 doğrudur [emoji1][emoji1]
Bunu yazmak icin gelmiştim eric emmi gör bu konuyuYeni Zellanda'daki çiftçiye ayıp olmasın diye 9 kilo eksik söylemişler. Ortada noter, teknik veri var mı? Reklam yapacağız diye alaya düştüler.
Bundan sonra sende Hüseyin amca tohumu ekersin [emoji23]Ulan bize yazık değil mi 150 kg nohut ektiği tarladan 150 kg nohut aldım
Bugun çok sinirliyim üstüme gelme abi sövdürecen şu neydiği belirsizlere ulan 1730 nedirBundan sonra sende Hüseyin amca tohumu ekersin [emoji23]
Benim tarlaya ekelim en ıyı tarlama aynısı benim içinde geçerli 500 ün üstü devletin olsun devlet ne yaptıgını biliyormu ekilmedik arazi kalmasın dediler nohut ektik çıkmıyor tamam o Allahtan ama devlet de almıyor alsa bile 3 TL 3 lirayı al götür bebeye harçlık ver 3 liraya ne kaldı Altın patladı sıra dolarda dolar Bi 10 lira olursa görürler o zamanBurada gizliden bi reklam ve pazarlama yapılıyor bizde birer parçası oluyoruz böyle yapan dolan ve sahtekarlık içeren paylaşımlar yasaklanmali paylaşımı yapan engellenmeli ciftcinin aklıyla dalga geçmeyin inanmayın bu sahtekarlar 500 u geçsin Ankara'da her dönümden 500 kg den fazlasini Mehmetçik vakfına bagislarim gönder tohumu ekelim bakalım ne veriyor öyle arkadan saklamakla reklamla pazarlamayla bu işler olmaz yapan haber ne diye paylasilirki kardeşim dolandırıcılara kaptiracak para kalmadi bizde
Aynen sana zahmet çok merak ediyoruz.Gardaşlarım ben alacalıyım haber tamamen yalan esacı köyünde adam firmanın reklam yapmak için izlediği politika yakında öğrenip yazarım tam olarak kaç kğ aldıgını saygılar...
Burda biçercilere söyledim toprağıyla berabermi tartmışlar dedi [emoji23][emoji23]Kırklareli de hüseyinbey buğday tohumu 315 kg da arkadaşlar abiler [emoji2][emoji2]