Yerli Markalarimiz

celladına aşık olmuşsa bir millet,
ister ezan ister çan dinlet.
itiraz etmiyorsa sürü gibi illet,
müstehaktır ona her türlü zillet
Ömer Hayyam
Söylemek istediğimi anlamadınız sanırım bu özelleştirmelerin sebebini devlete bağlamadan önce bi kendimizi ve ozellesmesine sebep olanları düşünelim 😉

Cag atladi cunku ordada rant var en ufagidan sehir hastaneleri 300 milyona yapiliyoken sirketin 25 yilda ettigi kar 4 milyar tl yi asiyo ve ayni kopru mantigi gibi gelir kotasini doldurmazsa ustune devlet para veriyor yani gene senin benim cebimden arkadasim 1.5 liralik mazotu 4.5 a satarsan her hasta basi ilac basi katki alirsa muz cunhuriyetide o hastaneleri yapardi :)

acaba eskiden çifçiye esnafa memura vergisiz mazotmu satılıyordu da hastaneler yapılamıyodu ambulanslar alınmıyordu hastalar hastanede rehin kalıyordu.eskidende mazottan sigaradan alkolden vergi alınıyordu ama toplam vergi gelirinin yüzde 80i faize gidiyordu devlete yatırım yapacak para kalmıyordu şimditoplam vergilerin yüzde 17si faize gidiyor kalan parayla yatırım yapılıyor

2000 de dolarla paramiz esitti mazotta 1.5 liraydi simdi ulke ileri gittigi icinmi acaba dolar 3.72 oldu kendinizi kandirmayin ulke son 15 senedir miras yediyle yonetiliyor sizde hizmet yapiliyor diye seviniyorsunuz

Aslında hepimiz ilk önce kendimize dönüp bakmalıyız. Öyle bir ahlak halini almışız ki, öyle bozulmuşuz ki helak olmuş kavimlerin özellikleri bizde var. Biz ümmet olarak millet olarak bozuldukça Allah bize sıkıntılar gönderecektir. Ahlak ı çok güzel öğrenip hayatımıza tatbik etmemiz lazım. Böylece herşey bozulduğu yerden düzelmeye başlayacaktır.

2000 de dolarla paramiz esitti mazotta 1.5 liraydi simdi ulke ileri gittigi icinmi acaba dolar 3.72 oldu kendinizi kandirmayin ulke son 15 senedir miras yediyle yonetiliyor sizde hizmet yapiliyor diye seviniyorsunuz

bence o tarihteki döviz kurlarını inceleyin hiçbir zaman dolarla türk lirası eşit olmadı keşke olsaydı. özel kuruluşların bir çoğu yönetim bozukluğundan dolayı zarar ediyordu yönetimini değişiyorsun yargı kararıyla geri dönüyorlar devlet memuru oldukları için bana göre devlet sadece piyasayı vede rekabeti düzenlemeli

Allahım razi olsun bu iktidar yönetimden destekler mazot bolluğu gübre bolluğu traktor bolluğu yerli traktor bolluğu bunlar hep varmiydi ah dedem hem ağlar hem anlatır oğlum cebimde param var ülkede mazot yok varmı yoğumu verdim bi 135 masey aldım mazot bulamadım beygir leri geri aldım mazot yoklugundan beygir le işledim der anlatır Allahım sen icrat eden koru yarabbim sen fitne fesat eden siyonistlerden koru yarabbim . dedem bana Kuran'dan şu kısmı hep hatırlatır di 2000 den beri söyler asırlar öncesinden Sevr mafarasindan tüm insanlığa söylenen bir mesaj Allaha teslim olunu şu ondan yardım istemeyi temsil eder Allahın kuluna nasıl yardım ettiğinin kanıtı dir.
La Tahzen! İnnALLAHe-l meana!"
"Üzülme, Allah bizimle beraberdir" her yeyse kapildigimda dudaklarımdan dökülür gözlerimden yaş ile birlikte Allah bizimle beraberdir reisi Cumhurum üretmeye devam yerli dev markalarımiz arkanızda dev gibi bir lider istikbalinizde geleceği inşa eden gençler durma yürü bu yolu Türkiyem

Allahım razi olsun bu iktidar yönetimden destekler mazot bolluğu gübre bolluğu traktor bolluğu yerli traktor bolluğu bunlar hep varmiydi ah dedem hem ağlar hem anlatır oğlum cebimde param var ülkede mazot yok varmı yoğumu verdim bi 135 masey aldım mazot bulamadım beygir leri geri aldım mazot yoklugundan beygir le işledim der anlatır Allahım sen icrat eden koru yarabbim sen fitne fesat eden siyonistlerden koru yarabbim . dedem bana Kuran'dan şu kısmı hep hatırlatır di 2000 den beri söyler asırlar öncesinden Sevr mafarasindan tüm insanlığa söylenen bir mesaj Allaha teslim olunu şu ondan yardım istemeyi temsil eder Allahın kuluna nasıl yardım ettiğinin kanıtı dir.
La Tahzen! İnnALLAHe-l meana!"
"Üzülme, Allah bizimle beraberdir" her yeyse kapildigimda dudaklarımdan dökülür gözlerimden yaş ile birlikte Allah bizimle beraberdir reisi Cumhurum üretmeye devam yerli dev markalarımiz arkanızda dev gibi bir lider istikbalinizde geleceği inşa eden gençler durma yürü bu yolu Türkiyem
Seçim çalışması mı yapıyorsunuz milletvekili adayı mı olacaksınız? Yaşça büyük ihtimal sizden küçüğümdür saygısızlık yapmak istemem ama destek vermek hükümetin iyiliğini göstermez bizim kazancımızın az olduğunu gösterir. Sonradan kesintili para vermek yerine mazotu gübreyi ilacı uygun fiyattan verse devlet ucuz ürün üretip devletin kalkınmasına yardımcı olur çiftçi haksızmıyım.

göreceli bir durum kendi adıma konuştum . ama bugün büyüyen herkese tam destek var bugün 10 hayvan bakan hayali olmayan adam a 500 tl buzağı desteği 20 hayvan bakan daha steril işletmeye ise buzağı başı 1000 tl destek verilicek çok yakında çıkıyor bu destek te sevindim şahsen aynı çabayı göstermeyen herkes farklı degerlendirilmeli