YERLİ CASELER ARTIK LEVYESİZ :)

Ynt: YERLİ CASELER ARTIK LEVYESİZ :)

üff çirkinlik ya tamamen çirkinlik ne yani iş mi yapmış oldunuz o kolu el altından alıp direksiyonun yanına koyunca ben yine debriyaja basıcaksam ne yaptın sen birde eskiden şıkır şıkır elimin altında değiştirdiğim vitesi neden uzağa alıyosun onu geçirmek için bi dünya çaba göstermek gerekir öne yaklaş debriyaja bas biraz eğil kola asıl ee daha boşa geçti bidaha bunları yap ancak vites değişti

insan topuzunu kibar yapar hiç degilse egmiş bükmüş koymus oraya biraz daha teknolojik yapta bari shuutle olsun cok geriyiz cok....

CNH link=topic=46744.msg455803#msg455803 date=1318713971' Alıntı:
Arkadaşlar bunlar powershutle seri yani shutlle var

Shuttle vardır ama mekanik shuttle vardır. TL-A serisindeki gibi elektrohidrolik değil diye biliyorum. Yani yine debriyaj kullanırsınız yine aynı levyeyi kullanırsınız ama kolun yeri değişik olur. Tek fark bu.

Ayrıca shuttle gibi bazı terimlerde yanlışlık olabilir, bunun adı tam olarak bu mudur bilmiyorum. Yanlışlık varsa mazur görün. :)

Holland link=topic=46744.msg455810#msg455810 date=1318716435' Alıntı:
Shuttle vardır ama mekanik shuttle vardır. TL-A serisindeki gibi elektrohidrolik değil diye biliyorum. Yani yine debriyaj kullanırsınız yine aynı levyeyi kullanırsınız ama kolun yeri değişik olur. Tek fark bu.

Ayrıca shuttle gibi bazı terimlerde yanlışlık olabilir, bunun adı tam olarak bu mudur bilmiyorum. Yanlışlık varsa mazur görün. :)

Bildigim kadarıyla bunlardada debriyaja basmadanda geçiş olanagı saglıyor.