YERLİ CASELER ARTIK LEVYESİZ :)

Ynt: YERLİ CASELER ARTIK LEVYESİZ :)

nh firması işin b... çıkartmış td serisine dönzermiş resmen berbat bigörünüm rezilik bi dönem fiat tipo uno serisini türkiyede kapatıp başka ülkere yeni ürün diye lanse ediyordu şimdi de elindeki malzemeyi case ye montalamaya çalışıyor yada avrupada tercih görmeyen şeyleri yenilik diye gösteriyor ulan yapın bitane 60-66 70-66 80-66 gibi traktörde görelim hep avrupa modelleri o ayarda tl 80 90 100 gibi fiyat olarak yenilk tapacaksan adam gibi yap az para ya mı satıyorsun traktorü parmızla rezillik mi çekelim çocuk oyunca gibi traktör üret fiat olmadı nh olmadı ford nh olmadı cnh bakalım ilerde ne olacak şahsen eski model tercihimdir :S

türk traktör basamakları tek tek çıkıyor
normal bütün özellikleri hemen koysalar motor satamazlar illaki değişiklik olacak
şaka bi yana ama elektronik shutle olsaydı daha güzel olurdu

Vitesler uyumlu olsunda, hız aralıkları falan..:) Yerinin önemi yok, ben bi şekilde değiştirim vitesi.

arkadaşlar traktörü kullanmadan yorum yapmayın.bende case kullanıyorum.ilk aldığımızda itiraf edeyim bana da garip gelmişti ama kullanınca alışıyor ve aslında ne kadar pratik olduğunu görüyorsunuz.kullanın bana hak vereceksiniz.ilk zamanlar bende sizin gibi önyargılıydım traktöre karşı.çünkü alışkanlıklarımızı değiştirmek her zaman zordur.ben yıllarca 285 mf kullandım.traktörü ilk aldım neredeyse 3. günü satacaktım alışmak zor geldi çünkü.20 sene kullanmışız 285 çünkü huyunu suyunu herşeyini biliyordum.gözü kapalı kullanıyordum traktörü.şimdi case ye o kadar alıştım ki 285 i nasıl kullanmışız bunca yıl diyorum.eee insan oğlu böyle nankör biraz.

tsakalli link=topic=46744.msg445748#msg445748 date=1316463746' Alıntı:
arkadaşlar traktörü kullanmadan yorum yapmayın.bende case kullanıyorum.ilk aldığımızda itiraf edeyim bana da garip gelmişti ama kullanınca alışıyor ve aslında ne kadar pratik olduğunu görüyorsunuz.kullanın bana hak vereceksiniz.ilk zamanlar bende sizin gibi önyargılıydım traktöre karşı.çünkü alışkanlıklarımızı değiştirmek her zaman zordur.ben yıllarca 285 mf kullandım.traktörü ilk aldım neredeyse 3. günü satacaktım alışmak zor geldi çünkü.20 sene kullanmışız 285 çünkü huyunu suyunu herşeyini biliyordum.gözü kapalı kullanıyordum traktörü.şimdi case ye o kadar alıştım ki 285 i nasıl kullanmışız bunca yıl diyorum.eee insan oğlu böyle nankör biraz.
katılıyorum alışmak gerekir ben tla ya öyle alıştım ki arabada bile geri gidecegim zaman sellektör yapıyom zuha-*-s zuha-*-s elim ilaki sinyal koluna gidiyo

bence de kullunışşız 6066lar gıbı yanda olsa daha rahat traktöru dızayn edenlerişibilmiyo boyum 1 68 dıreksıyona zor hakım oluyorsun yerı gelıyor her ılerı gerıdekolun ılerı dogru uzatcan kullandıgın aletın herşeyı yumuşak olcak kolay ulaşılır elın altında olcak en azından hıdrolık ayar kumanda kollarını bı yumuşatamadıar tt65ınmın hıdrolık ayar kumanda kolları bı beton yaw bı mf gıbı yumuşatın şunları dıyom adam mandalı tarıf edıyor ben salagım ya o akıllı tabı 10 donumde 10 turlu toprak yapısı var ona gore ayarlıcam dıyorum mandalı kullancan dıyo ;D

Ağır Abi link=topic=46744.msg445240#msg445240 date=1316365940' Alıntı:
Sadece soran çiftçiye işte var yaptık demek için koymuşlar işçilik beş para etmez haftasına kalmadan bulunduğu yeri kesinlikle kırarız bereber inceledik (nh için konuşuyorum ) :)
ben kır dedim ama::))

arkadaşlar debriyaja basmadan ileri geri yapılabiliyor mu artık..ben tam olarak anlamadım.. kullanan arkadaşlar bu konuyu netliğe kavuşturabilirse çok sevinirim..

varmı öle bişe ya arkadaşım ya debriyajlı tabiki baascan debriyaja levye diyoruz shuutle demiyoz

Eren ASLAN link=topic=46744.msg446965#msg446965 date=1316799915' Alıntı:
varmı öle bişe ya arkadaşım ya debriyajlı tabiki baascan debriyaja levye diyoruz shuutle demiyoz

konu başlığı 'YERLİ CASELER ARTIK LEVYESİZ'

levyesiz demek ''shuttle' var demek olarak algılamak doğru mu diye sormak istemiştim ve ondan debriyaja basmak gerekir mi diye merak ettim...

yeni traktör alan bir arkadaş debriyaja basmadan geçtiğinden bahsetti..biz de almayı düşünüyoruz..ondan özellikle bunun cevabı karar verme aşamasında bizim için çok önemli...
teşekkürler

levyesiz derken yanda değilde direksiyon altında o denilmek istenmiş shutule die bişe yok bunlarda mekanik sadece

nameless link=topic=46744.msg446984#msg446984 date=1316801885' Alıntı:
konu başlığı 'YERLİ CASELER ARTIK LEVYESİZ'

levyesiz demek ''shuttle' var demek olarak algılamak doğru mu diye sormak istemiştim ve ondan debriyaja basmak gerekir mi diye merak ettim...

yeni traktör alan bir arkadaş debriyaja basmadan geçtiğinden bahsetti..biz de almayı düşünüyoruz..ondan özellikle bunun cevabı karar verme aşamasında bizim için çok önemli...
teşekkürler
debriyajsız geçiş yok sadece yandan alıp direksiyon altına yerleştirmişler jx 100 ünü aldık bayi 15 gün bekleyin 2012 ler bu tip olacak diince bizde otomatik sanmıştık power shutle 10 15 bin artırıyormuş fiyatı jxu larda var shuttle onlarla jxler arasındada 30 bin tl fiyat fark var

Bu traktörlerden alan yok mu ? Debriyajsiz mi geciyo herkes farkli bisey diyor.buna bi aciklik gelse :s

YCL_01 link=topic=46744.msg451582#msg451582 date=1317973223' Alıntı:
Bu traktörlerden alan yok mu ? Debriyajsiz mi geciyo herkes farkli bisey diyor.buna bi aciklik gelse :s
td5000 bahçe tipleri war yerli aynenn onlar gibi telle debreyaja basıyon bea:)

SmhGwz link=topic=46744.msg451584#msg451584 date=1317974093' Alıntı:
td5000 bahçe tipleri war yerli aynenn onlar gibi telle debreyaja basıyon bea:)
hadi ya ben de kullanisli bisey olmustur ümidindeydim:) o zaman yeri degismis sadece :)

arkadaşlar tabiki herkes yorum yazmış illaki her görüşe saygı göstermek lazım,o kol İleri-Geri Hareket için debriyaja basılmasını gerektirmeyen Powershuttle mekik kolu sayesinde sıra sonu dönüşler için harcanan zamanlar en aza indirilmekte, aynı zamanda debriyaj ömrü de uzatılmaktadır. Sahip olduğu teknoloji sayesinde yumuşak bir geçiş sağlayan Powershuttle Mekik Kolu, sadece tarlada değil yolda da konforlu bir kullanımı ön plana çıkarmaktadır.bilgilerinize

byeni çıkan case ve nhlerde bu kol ile debriyaja basmadan geçiş yapılıyor ve debriyajda yağlı debriyaj bilginize

madem debriyaja basılmıo neden elektronik degil koskoca kol yani bence mekanik debryj basmadan geçmez bu