Ynt: Yenilenen Kısmet 55 Satışa Çıkmış
Begenmedim noo-*-s
Begenmedim noo-*-s
Bilader;Tümosan dan kat be kat yakışıklı, bu traktölerin tek ayıbı kabinin aşırı yüksek olması.Cihan_özece link=topic=54864.msg582131#msg582131 date=1334750224' Alıntı:yarasa gibi bakıyor sanki
ama güzel olmuş yinede.
gerçekten çok yakışılı olmuşnailyetek link=topic=54864.msg582299#msg582299 date=1334770372' Alıntı:Bilader;Tümosan dan kat be kat yakışıklı, bu traktölerin tek ayıbı kabinin aşırı yüksek olması.
Yok beyaw, gönlüm başka denizler de. Yalnız bu tasarımı beğenmemek ayıp olur.Harbi tip var.keykubat link=topic=54864.msg582308#msg582308 date=1334770977' Alıntı:gerçekten çok yakışılı olmuş
muhtar sende var bişeyler erkunt senin gönlünü fetetmişe benziyo
volkan farların arkasından ayar yerlerinden ön deki kıs farları aşşa indirebilirsin ilk geldiğinde biizim burkiler hepsi şikayetçiydi sonra ben evde bi ayar yaptım erkesede söyledim şimdi hepsi memnun mercekli oldugundan farklı rengede girince karşıdna gelen ufak araçların hız dusurup sürekli sellektör yapması adamın kendine sövüldüğünü anlayıp zor b durum bence sende farların ayarını değiştir aşşa indir zati çok yukarda olması bi dezavantajanayurtlu 3105d link=topic=54864.msg582305#msg582305 date=1334770870' Alıntı:bizim erkunttaki mercekli farlar görünüm olarak şık duruyor ama kullanım olarak sıkıntıları var, farlar kısa devrede olsa bile gece karşıdan gelen araçların gözünü alıyor,çok ufak sarsıntılarda sellektör yapıyomuş gibi bi durum oluşuyo karşıdan gelen yeşil kırmızı sarı bulanık renkler görüyo bu yüzden ben kamyoncunun birine dalacaktım
bu farlada güzel durmuş,ön panjur sisteminde birazdaha düzenleme yapılabilir..
hacım onları bende ayarladım hatta sol tarafı birazdaka indirdim orjinal oldsun die dee iş te motor sonuçta çok zıplayan bi araç karşıdaki sellektör yapılıyo sanıyoSmhGwz link=topic=54864.msg583586#msg583586 date=1334996267' Alıntı:volkan farların arkasından ayar yerlerinden ön deki kıs farları aşşa indirebilirsin ilk geldiğinde biizim burkiler hepsi şikayetçiydi sonra ben evde bi ayar yaptım erkesede söyledim şimdi hepsi memnun mercekli oldugundan farklı rengede girince karşıdna gelen ufak araçların hız dusurup sürekli sellektör yapması adamın kendine sövüldüğünü anlayıp zor b durum bence sende farların ayarını değiştir aşşa indir zati çok yukarda olması bi dezavantaj
uzunlara elleme onlar çok ii oluyor bi çakıyosun meydan muharebesi gibi heryer aydınlık