YENİ YERLİ MARKA - LANDFORCE GÜBRE SERPME MAKİNESİ

Ynt: YENİ YERLİ MARKA - LANDFORCE GÜBRE SERPME MAKİNESİ

satocan58 link=topic=54461.msg578040#msg578040 date=1334087861' Alıntı:
))) valla topraaam babamda aynen öyle tarif etti bayiiye...Hani su huni gibi tenekeden olanlar varya sen onlarin fiyatini söyle diyodu.))))Neymis efendim, digerlerindne cok gübre dökülüyomus, bunun agzi darmisda dökülme olmazmis.....

Ya topraam hep bu mantıklar yüzünden böyle oluyor, yok o çok döker yok öbürü çok ağır olur falan filan... Neyse hayırlı olsun seninki de diyecek bir şey yok. :)
Ayrıca benim bu konuyu görmedin galiba. :D

http://www.trakkulup.net/muhabbet-geyik/dogancan-kardesim-icin-kangallar

satocan58 link=topic=54461.msg578035#msg578035 date=1334087665' Alıntı:
en büyügü 60 dönüm...olaya öyle bakma...bizimkinin is genisligi ile bu ayni degil...hadi onuda gectik...350 litre gübreyle bi gidisde atacagin yer 35 dönüm, ayni gün ayni yere git git gel.bi kere 60 dönüme zaten 2 kere gidecek. yanindakileride sayarsan köye 3 4 kere git gel yapacak...tabi homojen dagitim bana göre en önemlisi...bu kafayla sivas ciftcisi gelismez bu muhammet...sende böyle düsünüyosan vay halimize...
Valla gübreyi neyle atarsan at, zamanında olup yağmurunuda alırsa ambarı dolduruyor.

phantomerkunt link=topic=54461.msg578025#msg578025 date=1334086746' Alıntı:
hayır tipini görünümünü beğendim ama sanki zayıf gibi geldi kazanın oturtulduğu şase biraz dahamı arkaya gitmeliydi diye düşündüm ben kesin bir tane gübre serpme makinası alacağım şu anda araştırıyorum size bir kaç sorum olacak
1. gübrenin içindeki kesekleri parçalayacak sistem nasıl verimli çalışıyor mu
2.üzerindeki eleği isteğe bağlı olarak daha ufak gözlü yapabilirmisiniz
3.miktar ayar mekanizmasını kısaca tarif edebilirmisiniz
4.600 litre tek diskli ve çift diskli pistonlu modellerin fiyatları nedir
biraz uzun oldu ama cevaplarsanız memnun olurum

1: çalışıyor.
2:eleğimiz daha küçük delikli yapılabilir tabiki. fakat sipariş adetine bağlıdır.üretim bant sistemi özel sipariş yapamıyoruz.
3:miktar ayarı makine arkasındaki ayar mekanizması sayesinde yapılmaktadır. size kullanım klavuzunu gönderebilirim. kısacası alana atılan gübre yoğunluğu ayarlanıyor.
4:fiyatları satış uzmanımızdan öğrenebilirsiniz.
http://landforce.com.tr/index.php/iletisim/yetkililer

saygılarımla.

BEN 800 LÜK ÇİFT PERVANELİ HİDROLİK MAKİNE KULLANIYORUM BENİM BU TİP ÇİFT PERVANELİ MAKİNELERDE TEK GÖRDÜĞÜM EKSİK TARLA BÜYÜKLÜĞÜN İSTER 100 DÖLÜM İSTER 20 DÖLÜM OLSUN İLLA BİR KENARINDA GÜBRE ATILACAK AZ BİR ALAN KALIYOR GENELLİKLEDE BÜTÜN TARLALARDA OLUYOR BU ALANA DA MECBUREN ÇİFT PERVANE ACIK GİRİYORUZ. BU TİP HİDROLİK MAKİNELER DE PİSTON VE TEK JAK İLE ÇALIŞIYOR BENCE YANINA BİR İLAVE PİSTON KONUP YALNIZ BİR GÖZE HÜKMEDECEK ŞEKİLDE YAPILIP AYRI BİR JAK İLE TRAKTÖRE BAĞLANSA BU TİP YERLERDE BUNLARI KULLANABİLİRİZ. BUNUN İLE ARAŞTIMALARINIZ VE YAPMIŞ OLDUĞUNUZ MAKİNALARINIZ VARMI ACABA

yanlız adam link=topic=54461.msg578306#msg578306 date=1334141839' Alıntı:
BEN 800 LÜK ÇİFT PERVANELİ HİDROLİK MAKİNE KULLANIYORUM BENİM BU TİP ÇİFT PERVANELİ MAKİNELERDE TEK GÖRDÜĞÜM EKSİK TARLA BÜYÜKLÜĞÜN İSTER 100 DÖLÜM İSTER 20 DÖLÜM OLSUN İLLA BİR KENARINDA GÜBRE ATILACAK AZ BİR ALAN KALIYOR GENELLİKLEDE BÜTÜN TARLALARDA OLUYOR BU ALANA DA MECBUREN ÇİFT PERVANE ACIK GİRİYORUZ. BU TİP HİDROLİK MAKİNELER DE PİSTON VE TEK JAK İLE ÇALIŞIYOR BENCE YANINA BİR İLAVE PİSTON KONUP YALNIZ BİR GÖZE HÜKMEDECEK ŞEKİLDE YAPILIP AYRI BİR JAK İLE TRAKTÖRE BAĞLANSA BU TİP YERLERDE BUNLARI KULLANABİLİRİZ. BUNUN İLE ARAŞTIMALARINIZ VE YAPMIŞ OLDUĞUNUZ MAKİNALARINIZ VARMI ACABA

istediğiniz yapabilen modelimiz mevcuttur. traktörden inmeden yapılabiliyor. ayrıntılı bilgi için bize ulaşın.
www.landforce.com.tr

kobra47 link=topic=54461.msg578314#msg578314 date=1334142860' Alıntı:
herhalde reklam yapılmaya çalışılıyor

Hem reklam hem de varsa, çiftçilerimizin görüşlerini alıp bunları değerlendirme işi diyelim... çiftçimiz bu işi daha iyi biliyor diye düşünüyoruz.

saygılarımla.