yeni tümosan'lar bayi önünde...

Ynt: yeni tümosan'lar bayi önünde...

Renk daha güzel olmuş... paylaşım için teşekkürler.. Eski tip olanlar sanki daha yakışıklı..

yorumlar için teşekkürler...

alipasalierkan link=topic=26825.msg222906#msg222906 date=1255897842' Alıntı:
Güzel paylaşım. Yazın Çorlu Fuarında kara kafa Tümo ' lar vardı. Şimdi yine saç kafa olmuşlar. Anlamadım gitti...:D
adamlar sürekli bir değişim içindeler :)

Emeğine sağlık Bayram abi.Çözemedim şu Tümosanı ya.her gün bi yerlerini değiştiriyolar.bi oturmadı gitti. + rep

eline sağlık abi...yaw bu 60-60larda üretilmiyo artık heralde...galeride yokmuydu hiç 60-60tümosan...

paylaşım için teşekkürler arkadaşım

tümolar yeni sağiplerini bekliyorlar bence bu renk tümoya biraz gitmemiş gibi eski rengi dağa iyiydi

yaw bunların oval kasaları üretilmeyecekmi ne bu nostaljik olmus paramı bitti yoksa fabrikada

arkadaşlar yorumlar için teşekkürler.. naıl evet 70.80 yeni, bende ilk defa gördüm...

yorumlar için teşekkürler...askere giden arkadaşa hayırlı teskereler olsun...

Tümosan ' ın Bu kare tipleri Yerlisi olduğu Konya ve çevre iller baz alınarak daha fazla Talep görüyor. Tümosan ' da Bu taleplere Yeni tip ve renk seçeneği sunmayı hedeflediği için Bu tip ve renkleri henüz deniyor. Diğer renk ve tiplerde üretimine devam ediyor. Bakalım Hayırlısı ile Türk çiftçiği Tümosan ' ı sever ise Tümosan daha da Gelişmeyi Düşünmektedir...