YENİ TÜMOSAN 8100 TURBO+INTERCOOLER TIER3 SERİSİ FİRMA FOTOĞRAFLARI

Ynt: YENİ TÜMOSAN 8100 TURBO+INTERCOOLER TIER3 SERİSİ FİRMA FOTOĞRAFLARI

ama böyle daha güzel olmuş zuha-*-s

anayurtlu link=topic=40491.msg358033#msg358033 date=1299876213' Alıntı:
la volkan naptın ben göremiyom ?????
farları alta aldım motorunda ve hidrolik aksamında bikaç değişiklik yaptım %50ye varan yakıt tasarrufu sağlıyor bi görsen ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s

Ön kabut işi bozmuş ama içi avrupa traktörler gibi müthiş olmuş yani ve moder bir model 8100 eskisi neydi öyle 90.80 :D

yav şimdi bundan önceki modelleri pek tutulmadı çoğunlukla klasikler satılıyor bu modeli tutulur mu sizce

anayurtlu 3105d link=topic=40491.msg358038#msg358038 date=1299876346' Alıntı:
farları alta aldım motorunda ve hidrolik aksamında bikaç değişiklik yaptım %50ye varan yakıt tasarrufu sağlıyor bi görsen ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

haa tmm la şimdi açıldı bnm internet yine gitti ttnet i arayıp kavga ettim yapacağınız işin ............. :D

anayurtlu link=topic=40491.msg358043#msg358043 date=1299876485' Alıntı:
haa tmm la şimdi açıldı bnm internet yine gitti ttnet i arayıp kavga ettim yapacağınız işin ............. :D
bu ttnet bana da yamuk yapıyo her fotura sınırsız olduğ alde daha pahlı gelio internet gidip geliyo aradımıda 2 saat oyalıyolar 2 bas 5 e bas felan :D kafga ettmi o akşam internet hep hızlı :D

ilerde gözünüz alışır bundan öncekilerede kulp takmıştınız hepsi birbirine benzedikten sonra ne anlamı kalırki bence gayet hoş ve sevimli

Chn_Ozce link=topic=40491.msg358015#msg358015 date=1299875451' Alıntı:
erkan eline sağlık.resmler nerede çekilmiş bi bilgin varmı?

Tümosan ' ın Facebook grubundan paylaştım. Yetkililer yüklemiş. Heralde Tümosan fabrikasının yakınlarında çekmişler.

anayurtlu 3105d link=topic=40491.msg358018#msg358018 date=1299875735' Alıntı:
ERKAN GÜZEL PAYLAŞIM BEN BU FARLAR KONUSUNDA ISRARLIYIM ;D ;D *098*- ok-*-s

Farlar bence gene üstte olabilirdi. Fakat Mf ' nin SIMA ' dan tanıttığı yeni 5400 serisinin farlarına benzer olabilirdi. Yada gene yuvarlak. Fakat birkaç tane ufak far farklı şekilde konumlandırılabilirdi.

paylaşım için teşekürler ancak tümosnın kaderimi ne bütün kasaları böyle tartışılıyor arkadaşlar biz ne yapsak avrupa gibi yapamayız çünki adamlar bizden önce düşünüyorlar bizimkiler mutlaka bir tarafını eksik yapar tümosan güzel satıyor sağlam olsun birazda göz alışkanlığı gerek kaç tane girsın pazara alışırız bunlarada alk-*s

sami ÖZKAN link=topic=40491.msg358049#msg358049 date=1299876736' Alıntı:
ilerde gözünüz alışır bundan öncekilerede kulp takmıştınız hepsi birbirine benzedikten sonra ne anlamı kalırki bence gayet hoş ve sevimli
bencede.vardır her güzelin bi kusuru takmayın kafanıza :D

çiftçiler olarak tümosan dan bir senede, iki senede çok büyük mükemmel şeyler beklemiyoruz . biraz daha sağlam olsa, bi de hafiften göz alışkanlığımıza uyabilecek bir tip yapabilse çok daha güzel olur.

gönlümden geçen bi çoğumuzun avrupa traktör yerine yerli tercih etmemiz, ama şimdi gel de şu traktörü al.

özetle arkadaşlar, tipten kaybeder gibi geliyo

sımdı oncelıkle erkan paylasım guzel olmus ...sonra yorum yapmak gerekırse , kabın yanı hıc bırdegısıklıkk yok aynı tas aynı hamam ... kaporta benımde hosuma gıtmedı daha once de yorum yaptıgım gıbı olumsuz bır goruntusu var bu cag ıcın ...ancak boyle degısık kaportalar dıkkat ceker . mesela 1 km oteden baktıgınızda yenı tumosan gelıyor denecegı garantı ...farlı olmak guzel ....

koltuk haric tam bir fiyasko valla bir tümocu oolarak gıcık oldum insan bilmiyorsabile kopye cekselerdi bari agırlık demiri eski kasa tümosan kaput ve far igrenc vitesler ona keza valla hic degismese bundaki özellikleri eski uzay kasa modeline koysalardı koltugu filan bundan iyi tutulurdu belkide hala vitesler ikikisiyle zor geciyodur )))))))

ertac sahın link=topic=40491.msg358096#msg358096 date=1299878428' Alıntı:
sımdı oncelıkle erkan paylasım guzel olmus ...sonra yorum yapmak gerekırse , kabın yanı hıc bırdegısıklıkk yok aynı tas aynı hamam ... kaporta benımde hosuma gıtmedı daha once de yorum yaptıgım gıbı olumsuz bır goruntusu var bu cag ıcın ...ancak boyle degısık kaportalar dıkkat ceker . mesela 1 km oteden baktıgınızda yenı tumosan gelıyor denecegı garantı ...farlı olmak guzel ....
:D

sami ÖZKAN link=topic=40491.msg358049#msg358049 date=1299876736' Alıntı:
slm... allah aşkına sami...yeni tasarım böylemi 0lur...bunlarda hiçmi göz zevki y0k...daha dinamik bir dizayn ve iç tasarımı daha,şöföre hitap edeck şekil vermeleri lazım...erkunt bile bundan güzel duruy0r...traktörün şanzımanına,m0t0runa lafım y0k...ama dizayn sıfır...tşkr..

paylaşım için TŞK Erkan.Tümosan ın yenilik yapması bizim açımızdan iyi bir gelişme.
ama bu traktörde euro3 motor+intrcooler haricinde hiç bir yenilik yok gibi.
diğer modellerine bizim buralarda kaz gagası modeli deniyor, bunada artık şaşa bakışlı tümo denir....