Ufuk Hemşom hayırlı uğurlu bol bereketli olsun.en güzel günlerinde kullan inşallah.
4708 ile bizim köye doğru yolun düşerse 3 lü pulluğunu da takmayı unutma
FARMAL 75c ile bir gösteri düzenleyelim hem Trakkulüp CAMİASI na da bir şölen sunalım 4 silindirmi 3 silindirmi ? diye bir konu ,bir daha kimse açmamış olur
Sağol İskender 4709 bizimki , hepimizin malı , hepimizin hanesine bolluk ve bereket getirsin , sanayiden ve Usta'dan uzak dursun hepsi
senin malından sana fayda , benimkinden bana fayda. Senin makina 4 silindir ve daha kısa ve daha hafif , elbette seninki daha seri olacaktır. Ben bizimki , bizim işimizi görecek mi , bize konfor sağlayacak mı , yıllarca sorunsuz gidecek mi , değerini koruyacak mı diye dusunerek bunu tercih ettik. Yıllardır MF kullanıyoruz bununda etkisi var. Daha ötesi bana göre çoluk çocuk muhabbeti olur. Sen gecsen agco yine 3 silindir motor üretmeye devam edecek , birileri yine tercih edecek
Ben seni gecsem sen yine malını kullanacaksin , Nh yine senin motoru üretmeye devam edecek. Yani başı sonu olmayan bir muhabbet. Herkese kendi iyi yada kötü mali hayırlı olsun. Beni tanıyanlar bilir iyiye iyi , kötüye kötü derim bunları hep kullandıkca buraya yazacağım , memnun kalmazsam değiştiririm , Agco benim babamın oğlu değil , bize ne satarsa parasıyla satıyor , para verip aldıktan sonra hepsi bizim traktör , hepsi bizim marka