4709 bizede nasip oldu , deneyimledikce tecrübelerimi paylaşacağım. Allah herkesin gönlüne göre versin , isteyene 6 isteyene 4 isteyene 3 silindir.
4709 bizede nasip oldu , deneyimledikce tecrübelerimi paylaşacağım. Allah herkesin gönlüne göre versin , isteyene 6 isteyene 4 isteyene 3 silindir.
Hayırlı olsun Ufuk abi, senin Massey ekibine yakışır..4709 bizede nasip oldu , deneyimledikce tecrübelerimi paylaşacağım. Allah herkesin gönlüne göre versin , isteyene 6 isteyene 4 isteyene 3 silindir.
Hayırlı uğurlu olsun Ufuk abi güle güle kullanasın.4709 bizede nasip oldu , deneyimledikce tecrübelerimi paylaşacağım. Allah herkesin gönlüne göre versin , isteyene 6 isteyene 4 isteyene 3 silindir.
Sağol İskender 4709 bizimki , hepimizin malı , hepimizin hanesine bolluk ve bereket getirsin , sanayiden ve Usta'dan uzak dursun hepsi senin malından sana fayda , benimkinden bana fayda. Senin makina 4 silindir ve daha kısa ve daha hafif , elbette seninki daha seri olacaktır. Ben bizimki , bizim işimizi görecek mi , bize konfor sağlayacak mı , yıllarca sorunsuz gidecek mi , değerini koruyacak mı diye dusunerek bunu tercih ettik. Yıllardır MF kullanıyoruz bununda etkisi var. Daha ötesi bana göre çoluk çocuk muhabbeti olur. Sen gecsen agco yine 3 silindir motor üretmeye devam edecek , birileri yine tercih edecekUfuk Hemşom hayırlı uğurlu bol bereketli olsun.en güzel günlerinde kullan inşallah.
4708 ile bizim köye doğru yolun düşerse 3 lü pulluğunu da takmayı unutma FARMAL 75c ile bir gösteri düzenleyelim hem Trakkulüp CAMİASI na da bir şölen sunalım 4 silindirmi 3 silindirmi ? diye bir konu ,bir daha kimse açmamış olur
Bizde ikisinin arasında kaldık , 75c de güzel makina , birazcık daha uzatılıp Salli bir makina olsa daha iyi olacak , yoksa gücü ve atikligi yerindeŞahsen ben 75 c ile ilgileniyorum ama 4709 adına yazan arkadaşımızın da görüşlerine saygı duyuyorum demokratik tavrından dolayı
Bizde ikisinin arasında kaldık , 75c de güzel makina , birazcık daha uzatılıp Salli bir makina olsa daha iyi olacak , yoksa gücü ve atikligi yerinde
Doğrudur , herkesin ihtiyacı farklı , işine göre mal seçiyor. Hayırlısı olsun tekrarHayırlı olsun.Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin.Allah utandırmasın.
Sallı traktörün dönüş yarıçapı az oluyor, çoğu kişi JXC serisini balyede ve silajda kullanıyor.Çeki gücü gayet yerinde, ergonomi ve konfor olarak iyi, hafif kepçede 500 kg silaj ve saman balyesi, yem karma makinesi, gübre sıyırma ve yükleme gibi çiftlik işlerinde rahat kullanılır.İhtiyaçları basit giderilebilen ve sağlam bir model olduğu için tercik ettik.
Teşekkürler bunu 277 nin yerine aldık , ara işler yapacak. Diğer ana iş traktörün değişimi gelince daha üst segment lerden yana tercih yapacağızhayırlı olsun, güzel traktör.
5400 serisi niye tercih etmediniz?
hangi ekipmanlarla kullanmayı düşünüyorsunuz?